• Ekorren

    Någon fler som väntar smått? :)

    Grattis!! Vår lilla tjej har hunnit bli drygt 9 månader nu, ute längre än hon satt inne ;) Tänkte att vi skulle börja försöka få till syskon efter vårt bröllop i augusti nästa sommar :) Barnvagn, jadu. Fundera på vad du ska ha den till, väglag, stadskörning. Vi kör en emmaljunga classic sport, en helt vanlig vagn med fyra luftpumpade hjul. Helt rätt för oss då vi kör mycket grusväg, bor där det är ordentligt med snö på vintern också. Den är ju lite klumpig inne i stan men så ofta som jag är där står jag ut med det. Är man mer stadsmänniska kanske en med svängbara hjul är bättre, smidigare och nättare. De är dock inte kul på grusväg (tänk kundvagn). Finns ju även de som man kan bygga om till cykelvagn/skidpulka/löpvagn/cityvagn. Har man ekonomi för det så kan man ju ha en av varje. Lite insnöad på barnprylar är jag kanske :P

  • Ekorren

    daniiel och niriel: Vår vagn har lufthjul och den har vi inte pumpat sedan vi fick hem den, och det var i maj! Tänkte ta en "service" tvätta rent den och smörja lite nu snart när det är fruset och slutat slaska. Får väl ta en liten pump då, fast det ser inte ut att behövas :) Jag och min blivande är förresten långa, 181 och 183 cm. Ett tips är att inte bara gå på handtagshöjden (den är ju i de flesta fall ställbar nuförtiden) utan även provgå vagnen, för en del sparkar man in i underredet när man älgar på med långbenen ;)

  • Ekorren

    Ser amningsbh-snack ;) Jag tyckte den här var super den första tiden när brösten var spända och innan de hade bestämt vilken storlek de tänkte stanna på: www.jollyroom.se/catalog/product/view/id/13063/s/carriwell-amnings-bh-utan-sommar-svart/category/191/&ttype=click Mjuk och skön! Kappahl har rätt bra amningbhar (en del modeller). Lindex egna var ingen hit för mig. Mitt problem var snarare att de vanliga kedjorna hade för små stolekar, stannade på c-kupa typ. Jag gick upp till 75 E. (Hade 75 C innan graviditeten). Köp 2 mjuka sköna töjbara bhar och gå ut och prova andra sedan efter någon månad eller två och se vad som passar är mitt tips.

Svar på tråden Någon fler som väntar smått? :)