Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    Någon fler som väntar smått? :)

    Här hoppar jag in lite! Vecka 13 nu, beräknad 4 augusti men ul visar tidigare. Vi gifter oss 14juni, alltså i vecka 34? Detta är vårt andra barn, vi har en flicka på 1,5 år. Jag är 22 år och min blivande är 23. Vi hade bokat lokal och kyrka och hela baletten till 9augusti men fick reda på att vi skulle ha tillökning så tidigarelade vi bröllopet. Jag tänkte beställa klänningen ikväll. Daniiel du håller väl i tråden Kinakännaren, har några frågor till dig :)

  • meandmylove

    FK är ju katastrofala. Ingen vettig människa kan förstå deras system. De sa till mig "första barnet kan vara lite klurigt med att förstå FK men snart kommer du vara en FK-expert! ...hell no? Nu med barn nr2 på väg förstår jag inte den för fem öre.. Klänningen tänkte jag beställa ikväll, jag har tagit min mått som behövs. Byst, under byst, längd, klackhöjd, släpets längd. På kroppsmåtten plussade jag 2-3 cm för att försäkra mig om att jag får rum (V13 nu, vi vid bröllopet). Jag tror det blir lagom så jag är en sticka som får en biafra-mage... Jag bad sömmerskan sy ett släp på 10 cm, originalmodellen är utan släp. Jag bad även att hon skulle lägga till tyg i framkant då kjolen kommer bli för kort när magen står ut annars, och att hon skulle sy med extra sömnsmån så det var lättare att korriera storleken om det blir aktuellt. Valde light ivory/off white. Något annat jag bör tänka på? www.etsy.com/se-en/listing/163469343/vintage-ivory-lace-empire-waist-chiffon

  • meandmylove

    Jag hade tänkt mig ett par snygga vita ballerina/sandaler, en låg håruppsättning och en golvlång slöja under. Vad tror du? Det är ju skit pirrigt att beställa! Tänk om man gör något fel? Tänk om jag glömt skriva att hon måste lägga på tyg fram? Kul att ha en bröllopsklänning där man ser halva smalbenet fram liksom haha..

  • meandmylove

    Kolla länken jag postade två inlägg upp! Jag har förutom den hittat fyra som jag tyckte kunde passa. Jag ska posta bild när jag får tillgång till dator ;)

  • meandmylove

    Daniiel- Tack för bra feedback. Till en annan gravid brud hade jag också rekommenderat större Bystmått men jag har iår incitament obefintliga bröst och när jag var i v32 med nr1 så använde jag samma bhar som när jag inte var gravid. När jag började amma däremot. Då blev de 4 gånger så stora!!

  • meandmylove

    Jättefin klänning! Har du hittat den i butik eller är det som du vill beställa på nätet? Jag skulle inte kunna ha en sån klänning i v 25 varken 1a eller nu andra graviditeten. Man blir rund om magen och den sväller lätt, av minsta matbit eller dryck. Dessutom tror jag inte det sitter bra med ett korsettliv på en gravid! Om det är butik tycker jag du ska prata med personalen!

  • meandmylove

    Jag funderade på namngivning när vår första dotter föddes men vi skippar allt. Inget dop ingen namngivning. Hon har sitt namn ändå :) har ni bestämt namn på lillan/lillen?

  • meandmylove

    Men oj vilka fina namn!! Vi har inte ens börjat fundera på namn än. 4 v till RUL, kan de inte se då så bokar vi privat. Gjorde samma med lillan.. nyfiken som man är!

  • meandmylove

    Oj här har det hänt grejer!! Daniiel; hur mår du? Vilken vecka är du i nu? Stannar det av eller blir det prematur? Här går det som tåget, jag har fullt upp med lillan och bröllop och idag kollade jag på min grav-app v 16!!! Oj!!! Var tog tiden vägen? Snart RUL, hoppas den lille visar könet ;). Jonsar02, kul med bebis! Och vi ligger då ganska nära varandra! Första barnet? Om lilla bebisen inte visar sig på RUL är det med större sannolikhet en flicka ;). Lycka till!

  • meandmylove

    Fru forsmark! Vi tänkte köpa en donkey (har cam nu). Bör jag beställa från holland? Tipsa gärna om vilken hemsida jag kan beställa från! Tack :)

  • meandmylove

    Grattis daniiiel!! Nu har du giltligt frånvaro från att vara här inne och hänga! Stort grattis! LenaErik, jag tycker absolut inte att man behöver vänta med bebis materiel pga att avstå alkohol. Det är att tänka fel, enligt mig. Du kommer verkligen inte sakna det eller ens fundera över det på din dag eller någon annan dag! Jag gifter mig i v34 och det känns askalas! Jag är så taggad och det kommer bli jättefint. Har du beställt klänning? Det är väl det enda "problemet" igentligen. Man kan ju alltid köpa ny. Iofs kommer du antagligen inte hinna bli så stor eftersom det bara är 4 mån till er dag så en vanlig klänning funkar nog utan problem, speciellt första barnet. :D

Svar på tråden Någon fler som väntar smått? :)