• Anonym (3 månade­r)
  Äldre 3 Nov 22:44
  11093 visningar
  87 svar
  87
  11093

  någon mer som satte igång på bröllopsnatten?

  Fröken Finemang skrev 2013-11-03 22:34:57 följande:
  på bröllopsnatten stöp vi i säng, log ett leende, en puss sen stensov i de fyra timmarna som var kvar fram tils de va dags att städa lokalen..
  haha låter som en väldigt skön bröllopsnatt faktiskt. :D
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 09:55
  #22
  Anonym (gravid) skrev 2013-11-04 09:20:21 följande:

  Hej,


  Vi slutade med p-piller någon vecka innan vårt bröllop i sommras. Fyra månader senare plussade vi och vi kommer (om allt går vägen) få vår lille skrutt 2-3 veckor innan vår första bröllopsdag :)


  Är i vecka 9 nu :)


   


   


  haha det låter ju nästan precis som oss. vad roligt! är det första barnet också?
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 12:30
  #24
  Anonym (gravid) skrev 2013-11-04 10:09:43 följande:
  Ja, första <3 Det ska bli så spännande! Har bokat ett privat första utlraljud nu i veckan och hoppas på att få se en frisk liten böna inne i min mage :)
  vad roligt. ja jag bokade ett privat ul jag med nästan direkt efter vi plussat. dock bokade jag in det till den 20:e så jag får vänta 16 dagar till. känns som en hel evighet.
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 15:06
  #28
  Anonym (gravid) skrev 2013-11-04 12:46:26 följande:

  Förstår det. Vilken vecka kommer du att vara i när du gör ultraljudet? För det är ju rätt bra att vänta ett tag, så man verkligen ser något.


  Jag tycker att det är skönt att vi ska göra vårt nu i veckan, för jag har sjukt ont i magen och har haft i två dagar. Rent logiskt så tror jag det beror på att mina magmuskler är sönderkörda eftersom jag kräks varje dag... men ändå skönt att kolla upp så att allt står rätt till :)


  ja det är säkert magmusklerna. har du haft ont i två dagar och det hade varit något annat så hade det nog visat sig nu. jag kommer vara i v.9 kommer gå in i v.10 dagen efter ultraljudet. var så jag kände också. att jag ville vänta lite så man faktiskt såg något.
  vill gärna göra ett till innan jul också så man får en bra bild att ge i julklapp till föräldrarna då vi ska berätta för dom på julafton. har ni berättat än?
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 15:07
  #29
  ellie01 skrev 2013-11-04 12:55:55 följande:
  STORT GRATTIS!! 
  Ignorera all negativitet! Synd att så många är så inskränkta på jäntelagen istället för att glädjas åt andras lycka!
   
  Vi gifter oss inte förens om 2 år (längtar!) och skriver min D-uppsats nu, så har svårt att föreställa mig barn så snart, är fort. helt insnöad med att vara student. Men förhoppningsvis så har jag en fast anställning på ett jobb jag trivs med tills bröllopet  så vi kan börja försöka strax därefter! 

  Igen, stort stort grattis!!  
  tacl för dina positiva ord.
  åh jag är nästan lite avundsjuk på dig. det är helt underbart kul att både plugga och planera bröllop och det var nog nästan den bästa tiden i mitt liv.
  Så njut nu. sen kommer man in i helt andra delar som är underbara på ett helt annat sätt. ;)

  lycka till med d-uppsatsen. ;)
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 15:08
  #30
  Sofie R skrev 2013-11-04 13:32:13 följande:
  Det har inget med jantelagen att göra för min del! Jag avskyr ungar så det är inte för min del jag argumenterar! Men att barn är lika med perfekt liv kan ses som otrevligt mot vissa. I övriga diskussioner ska man ju vara försiktig med att trycka det i ansiktet på folk som inte kan få barn. Och att de missar sitt perfekta liv.
  T
  då får du tolka det som du vill. Men mitt liv är perfekt på grund av att jag lyckades bli gravid. sen att ditt inte kommer inkludera barn verkar ju vara något du väljer själv så då kan du föra din egen talan men låt bli att föra andras talan.
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 19:31
  #33
  Anonym (gravid) skrev 2013-11-04 16:09:00 följande:

  Samma som oss då, jag kommer att vara i 8 + 6 (alltså i vecka nio, och gå in i vecka tio dagen efter).


   


  Min bästa kompis vet, och vi berättade för min mamma i lördags. Kunde inte hålla oss längre samt att ett perfekt tillfälle dök upp. Dessutom mår jag så kasst att det är svårt att inte berätta... skulle gissa att alla kollegor fattar också, trots att de inte säger något ;)


  haha vad roligt. :D
  ja jag bor ganska långt från min mamma eller ja 15 mil i alla fall så vi träffas inte så ofta så jag har nog kanske lättare att dölja det. dock är det svårare att dölja från svärmor men jag gör mitt bästa. sa till maken att jag får hålla mig borta från dom hela december.
  ja jag ska gå och jobba igen på onsdag efter två veckors ledighet så får se hur det går. är ju under ledigheten det tagit fart liksom. usch!. jag hoppas det går bra. dock vet redan några kollegor om det. vissa måste ju veta eftersom det finns en del saker jag inte kan göra på jobbet nu på grund av graviditeten.
  hur berättade ni för din mamma då? på något speciellt sätt?
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 4 Nov 19:32
  #34
  FruForsmark skrev 2013-11-04 18:07:04 följande:
  Men.... det är väl fantastiskt att TS upplever sitt liv som perfekt just nu? Varför inte bara glädjas med henne oberoende av den egna situationen?
  Tack! :D
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 5 Nov 13:38
  #38
  Anonym (Blingbling) skrev 2013-11-04 21:21:49 följande:
  Vårat liv blir också perfekt OM vi kan få ett barn. Varför ska man sticka under stol med det??!
  ja det är en fråga. och för dom som inte tycker det är det väl okej också. barn vill inte alla ha heller utan kan tycka att deras liv är perfekt ändå.
 • Anonym (3 månade­r)
  Äldre 5 Nov 13:41
  #39
  Anonym (gravid) skrev 2013-11-05 10:16:52 följande:

  Vi beställde nappar från namnnappen.se... så hon fick en napp där det stod "mormor i juni". Det tog en stund innan hon fattade men sedan blev hon jätteglad. Fast inte särskilt förvånad, la hon till ;)


  Ja, det är ju lättare att hålla sig om man inte träffar folk. Sa till min man häromdagen att hans föräldrar säkert börjar bli orolig för mig snart... varje gång jag träffat dem senaste tiden har jag mått dåligt, velat åka hem tidigare etc. Hahaha, hoppas de inte är alltför oroliga :)


  haha men det var ju en jättebra idé. hade jag inte alls tänkt på. det hade ju varit jätteroligt. ;) åh man har ju så många saker att välja på så det är svårt. nu vill jag ju göra allt. haha.

  ja jag vet hur det där är. dock har det gått rätt bra när jag varit hos svärföräldrarna och har lyckats dölja när jag mått dåligt MEN nu mår jag verkligen skit. får se hur jag klarar att jobba nu.
  hur går det för dig att jobba?
Svar på tråden någon mer som satte igång på bröllopsnatten?
Logga in
Bli medlem