• inkanp

    någon mer som satte igång på bröllopsnatten?

    Om jag skulle ha problem med att bli gravid (vi har inte börjat försöka än, vill också vänta till efter bröllopet) så skulle jag förstås tycka att det vore fruktansvärt, och med säkerhet tycka att det vore tungt att läsa om andras babylycka. MEN - det är väl inget tillräckligt skäl för att tycka att TS beter sig illa som beskriver sin lycka? Hon har ju inte tvingat någon att läsa denna tråd, det går man in och gör helt frivilligt. Om man mår dåligt att läsa om andras lycka är mitt tips att man helt enkelt låter bli.


     


    Det är tråkigt att läsa en tråd som var tänkt (gissar jag) att dela glädje men som istället blivit ett forum för påhopp. Jag hoppas och tror att TS och alla andra som är/varit lyckligt gravida förstår att det måste vara jättejobbigt att vara ofrivilligt barnlös, men samtidigt så måste alla som är just ofrivilligt barnlösa också kunna förstå att man kan vara lycklig och att man även har rätt att uttrycka sin lycka.


     


    Alla är vi olika, alla tänker, agerar och drömmer olika.Vissa drömmer om barn men förblir barnlösa, andra vill inte ha barn men råkar ändå bli gravida. Vissa vill ha barn och får sin önskan uppfylld, och andra som inte vill ha barn och lever lyckliga hela livet, helt barnfria. Man kan både vinna och förlora, och jag hoppas att alla medmänniskor här inne och "IRL" inte missunnar någon som är lycklig, oavsett vad den lyckan baseras på.


     


    Med det sagt så hoppas jag att alla - gravida som barnlösa - i denna tråd hittar sin lycka, oavsett om den är beroende av barn eller inte.

Svar på tråden någon mer som satte igång på bröllopsnatten?