• Anonym
  Äldre 5 nov 18:21
  9375 visningar
  87 svar
  Inlägg från Anonym Visa alla inlägg
  87
  9375

  någon mer som satte igång på bröllopsnatten?

  Är själv gravid men blev det ett par år efter bröllopsnatten :) Tänkte inte skriva nå mer i denna tråd mer än att jag tycker att vi ska glädjas åt varandra! Är jätteglad för dig och din man TS och alla andra som väntar barn. Den lyckan är obeskrivlig! Jag har människor i min närhet som gått igenom missfall samt har svårt att få barn som är superglada för vår skull ändå.  (Bild tagen från: www.tickledmummyclub.com.au/sage-frugal-tips/quotes/tickled-mummy-quotes-pregnancy-motherhood-quotes

  Lycka till med era graviditeter!
 • Anonym
  Äldre 6 nov 11:39
  #50
  Anonym (MK) skrev 2013-11-06 11:05:23 följande:
  Men herregud, att ni orkar hålla på så här o vara arga på ngn på nätet som ni inte ens känner! O tjata fram och tillbaka. Var glada för varanadra och ta hänsyn till varandra, svårare än så är det väl inte. Man kan ju tro att ni går på högstadiet...
 • Anonym
  Äldre 9 dec 20:13
  #79

  Usch vad ledsen jag blir när jag läser din kommentar TS. Precis som att ett lyckligt liv är lika med att få barn. Så är det långt ifrån för alla tyvärr! 

 • Anonym
  Äldre 10 dec 15:31
  #82
  Anonym (3 månader) skrev 2013-12-09 23:03:42 följande:
  man får tolka hur man vill men ett lyckligt liv för mig är med barn. och mitt liv skulle inte vara perfekt utan. Men just din kommentar är redan uttjatad i denna tråd så tänker inte svara med än på detta.
  Som tur är tycker vi inte alla samma som du, jag tycker faktiskt det du skrev var rätt okänsligt... och jag hade inte läst tråden innan. Det har jag nu och det är trist att du inte kan se att man kan ta illa upp av vad du skrev, för det verkar det ju vara fler än mig som har gjort.
Svar på tråden någon mer som satte igång på bröllopsnatten?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.