• kouki

    Gravid! Hjälp!!

    Säger som ovanstående, lyssna inte så mycket på dem runt omkring, utan lyssna på vad som passar dig och din föstman. Det är ni som är gravida, inte dina vänner. 

  • kouki
    Anonym (gravid) skrev 2013-11-01 16:16:18 följande:
    Tack så jättemycket för era svar. Vet fortfarande inte hur jag ska göra och ändrar mig ungefär varje timme... Har bokat tid för abort om en vecka, så jag har fram tills dess att bestämma mig. Känns som att det är så mycket jag vill hinna göra innan jag får barn... Samtidigt som det känns så hemskt att göra abort på grund av det. Kanske behöver man inte vara borta från studierna så mycket ändå, kanske bara en eller två terminer och då blir det ju inte så förskjutet... Men det blir ju verkligen ett helt annat liv än jag har nu! Och massa resor jag vill göra som inte kommer bli av... Någon ung mamma som har erfarenhet av att plugga och resa med barn?
    Jag kan säga, som dotter till en mor som började plugga, att från mitt håll sett hade det kanske varit bättre om hon var klar. Minns bara att jag var den som lämnades först och hämtades sist på dagis. Många långa kvällar då hon mest satt framför böckerna och datorn och pluggade inför sina tentor. 

    Det går att göra, absolut. Men det är tufft.  Dels för föräldern, men även för barnet. 
    Resa med barn är en helt annan sak än att resa utan, så om du vill köra back-packer versionen, skulle jag göra det innan jag blev gravid.

    Men detta är hur jag tänker, utifrån mina erfarenheter. Jag vill inte att du ska ta detta om lagar och regler :) 
  • kouki

    Vad bra att du gick till en sådan vettig kurator! Hoppas allt blir så bra det kan bli :)

Svar på tråden Gravid! Hjälp!!