Inlägg från: Kalaspinglan |Visa alla inlägg
  • Kalaspinglan

    Hur kan han vara så elak?

    Anonym (Ledsen) skrev 2013-10-31 08:49:36 följande:
    Tack så mycket för att ni finns där ute. Jag kontaktade hans pappa igår och han ringde i sin tur till min sambo (mitt ex nu ju). Igår när jag kom hem så hade han ändrat sig helt, och var det gamla vanliga kille. Han sa att han bara fått panik och var så himla ledsen. Att det var självklart att jag skulle få köpa huset och han ville inte ens ha en värdering, utan jag kunde köpa tillbaka det för samma summa som han fick köpa det för (jag sålde det ganska billigt till honom). Han flyttar ut nästa månadsskifte! Det känns så himla skönt.
    Jag tycker det är en väldigt konstig vändning från att ena dagen säga att han ska göra ditt liv till ett helvete, inte låta dig sova osv för att nästa dag be om ursäkt och vara jätteledsen.

    Självklart kan man bli jättearg och säga saker man ångrar, men att inte låta någon sova är ju helsjukt! Blir man så arg är det kanske bättre att man tar sina saker och åker hem till nån kompis och sover över där. Är man vuxen får man faktiskt ta ansvar för sina handlingar OCH styra sina impulser.

    TS: se till så du får er överenskommelse nerskriven på papper, och undertecknad av er båda INNAN han får nästa raseriutbrott och ändrar sig igen.
    Kontakta en kvinnojour (man får vara anonym) och prata med ett proffs om detta.

    Lycka till och ta hand om dig själv!
Svar på tråden Hur kan han vara så elak?