• Äldre 13 feb 16:55
  8215 visningar
  6 svar
  Inlägg från Petra R Visa alla inlägg
  6
  8215

  Bröllop i Rättvik sommaren 2014

  Vi gifter oss i Rättviks kyrka den 7/6 :) Festen blir i bystugan i Vikarbyn. Som boende till gäster (då vi och många av gästerna bor i Stockholm och i närliggande städer) har vi reserverat platser på Vikarbyns Bed & Breakfast. Vi var där i somras och kollade runt och tyckte att det såg bra ut och dessutom med krypavstånd till bystugan ;)

  Vi ska köra italiensk buffé och planerar att åka upp i mars/april och gå runt och prata med Hellströms i Vikarbyn samt andra mataffärer i Rättvik om vad de skulle kunna fixa. Då tänkte vi även passa på att kolla upp/beställa blommor (t.ex. Blomsterliv http://www.blomsterliv.se/), tårta (t.ex. Fricks konditori http://www.frickskonditori.se/) samt ta en ny tur i bystugan och undersöka vad som fanns på plats och inte, samt mäta och fundera på bordsuppställningar och dekorationer :) Sen blir det nog ytterligare en eller två turer upp innan själva pingsthelgen, då åker vi nog upp två dagar innan och fixar.

  Jag sminkar mig inte i vanliga fall och har alltid samma frisyr så jag har inte helt bestämt mig för hur det blir med hår och smink (sambon har sagt att jag inte får ha någon annan frisyr än den jag har för då kommer han inte att känna igen mig) ;) Om jag känner mig snål fixar jag nog själv med hjälp av närstående :)

  Vi inser att det börjar bli dags att kontakta kyrkan angående en präst också :) Har ni någon som ni kan rekommendera i Rättvik? :)

Svar på tråden Bröllop i Rättvik sommaren 2014
Logga in
Bli medlem