• Alylly­ra
  Äldre 29 okt 19:35
  8246 visningar
  6 svar
  Inlägg från Alyllyra Visa alla inlägg
  6
  8246

  Bröllop i Rättvik sommaren 2014

  Nej, men jag gifte mig i Rättvik nu i september 2013. Så jag kan alltid komma med tips om så önskas :) Var i Rättvik ska ni gifta er?

 • Alylly­ra
  Äldre 18 nov 12:07
  #3

  Vad kul! Det är så fantastiskt fint uppe i Rättvik så ni kommer nog få en toppendag!

  Jag hade hjälp av mina vänner med frisyren, men fick hjälp av en tjej med sminket eftersom jag inte är så bra på det själv. Hon heter Monica Larsson och har ett företag som heter "Färg Form Stil", du kan googla det. Jag blev väldigt nöjd och sminket satt bra hela dagen trots tårar och kyssar

  Vi hade inget spelmanslag, jag letade en del innan men tyckte att det var svårt att hitta. Funderade ett tag på att försöka få tag på min gamla orkester från Falun, Gränslöst, men det slutade med att jag inte orkade... Men kommunala musikskolan i Rättvik kanske har nått? Eller nått av gymnasierna i Rättvik eller grannkommunerna?

  Ett tips om ni inte bor i Dalarna är att åka upp en dag eller två och "fixa" allt. Vi bor inte heller i Dalarna men tog en dag under sommaren då vi åkte upp till Rättvik och gick in på alla ställen som vi behövde prata med; sminkös, blomsteraffär, Systembolaget, provsmakning etc. Väldigt skönt att få en personlig kontakt och mycket lättare än att hålla på och ringa/maila fram och tillbaka. Så det kan jag rekommendera!

Svar på tråden Bröllop i Rättvik sommaren 2014
Logga in
Bli medlem