Inlägg från: PimPim83 |Visa alla inlägg
  • PimPim83
    FruForsmark skrev 2013-10-29 17:55:28 följande:
    Visst är det superkul :) blir alltid på så bra humör av att titta tillbaka på dagen D
    Ja det är verkligen roligt! Har gjort två olika fotoböcker med bilder från bröllopet och håller på med fotoböcker till mina två barn nu. Äntligen fått tummen ur att göra bebisalbum av alla bilder man tagit på dem. Flört
  • PimPim83
    Alyllyra skrev 2013-10-29 19:33:57 följande:
    Visst, superkul att titta på bilder från bröllopet. Bilder från den bästa dagen i mitt liv hitills som aldrig, aldrig kommer att komma tillbaka. Ett fotoalbum är ju allt man behöver för att dra upp sig ur en period där man går runt och är deppig och ifrågasätter ALLT. Verkligen.
    Men herregud... Är det någon som sagt det menar du? Det var en rätt onödig och tråkig kommentar.

    Jag gör inte ETT fotoalbum som jag sedan sitter och tittar i för att bli lycklig. Jag gör många olika fotoalbum av gamla bilder som bara legat i mappar på datorn innan. Det är ett sätt för mig att få utlopp för min kreativitet och för den energi jag förut la på bröllopsplanering.

    Och tro mig, Jag vet hur det är att må dåligt och ifrågasätta sin vardag. Jag lever med en ångestdiagnos, äter antidepressiva och fick en förlossningsdepression efter min senaste graviditet. Att ett fotoalbum är "är allt man behöver" som du så ironiskt skriver är det inget som har hävdat.
Svar på tråden Deppig efter bröllop