Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    Hur mycket betalade ni för er vigselring?

    ThereseV skrev 2013-10-14 15:39:18 följande:
    För en ring eller båda? Min eller mannens? Vigselringen eller förlovningsrigen? (det står vigselring i rubriken, men förlovningsring i själva texten)
    Exakt min fråga
  • Alyllyra
    tnoivles skrev 2013-10-14 16:57:47 följande:
    Förtydligande: de som köpt för 200 000 eller 1500 ska naturligtvis svara i enkäten också ;) och får såklart gärna diskutera.

    Men vissa trådar tenderar att sluta upp i att alla bara skriver hur nöjda de är med att ha spenderat 1500 (och motiverar med att De inte vill spendera mer pengar på en ring) eller hur värt det är att lägga 200 000 på en ring (med motiveringen att den ska man ju ha livet ut el dylikt)  och det var det jag ville komma bort ifrån! 

    För den ena ringen menar jag!

    Såg att jag var otydlig angående vilken ring också, men jag tänker den dyraste ringen. Det är ju lite olika om man väljer att köpa dyr förlovningsring och billigare vigselring eller vice versa.  
    Vad bra att du förtydligar!

    Min ring kostade ca 7500 kr efter att vi hade stoppat in lite eget guld. Har bara en ring, jag tog av mig förlovningsringen när jag fick vigselringen för jag ville inte ha båda. Min man gjorde likadant. Mannens var dyrare eftersom det är mer guld i den :)
     
Svar på tråden Hur mycket betalade ni för er vigselring?