• Ello

    Professionell bröllopsfotograf - Behövs det?

    Vi skall också låta en släkting fotografera och så kan både hon och jag använda photoshop.

    Ett förslag är väl att du låter släkting ta några bilder så får din blivande fixa dem, så ser ni ju om det blir bra eller inte.

  • Ello

    Ett tillägg till det jag skrev: Naturligtvis menar jag inte att man "bara ska ta någon" utan man ska så klart ta någon som har en bra kamera och ett intresse!

    Min kusin som vi ska ha har en bra kamera och de bilder jag sett är fina och bra. Jag vet också att hon är duktig i photoshop. Hon blev väldigt glad när jag frågade och gav sig genast på att åka till stället vi ska vara på och kika, se på bra fotoplatser, och läste upp sig på massor angående fotografering inne i kyrkan, som hon inte har gjort tidigare. Hon (och jag) ska också åka och provfota och tillsammans gå igenom vad før typ av bilder vi vill ha.

    Så det jag menar är att ta någon som är genuint intresserad av att ta bra bilder av er! Inte bara farmors systerdotter...

    Men så har ju inte vi budget för att ta bilder. Alls. Vi ligger redan 20 000 över den budget vi vill ha så det är bara att spara in så mycket man kan. Hade vi haft råd med fotograf hade vi kanske låtit ett "proffs" ta några porträttbilder men ändå haft med min kusin också, för hon kan ta kvantitet med kvalitet och det vill vil ha! Flört

Svar på tråden Professionell bröllopsfotograf - Behövs det?