• Äldre 23 feb 02:13
  13711 visningar
  47 svar
  Inlägg från sofiemagdalena Visa alla inlägg
  47
  13711

  Skånebröllop 2015?

  Hallå där Skånebrudar! :)


  Kikar här för att få lite inspiration! :) jag ska gifta mig med min prins nu i september, men tänkte att det är så trevligt att läsa om andras planer! :) Vi ska gifta oss i Hörröd och ha festen i Kivik! Bara älskar Österlen! så det kommer nog bli finfint! :)


  Petraksa, läste om din önskan om att ha festen i en lada! Låter underbart och det skulle jag också vilja ha om det inte fanns en ganska stor risk att det är kallt i september! ;) Men jag vet att det finns en lada som man kan hyra strax utanför Tollarp...(nu vet jag ju inte var du ska ha din vigsel, men det kanske passar?) Jag kommer inte ihåg namnet på gården som har uthyrningen, men de har några logdanser o så varje år! Så kanske kan du googla och hitta! ;) Såg så himla fint ut! :)

 • Äldre 4 aug 21:42
  #25
  Petraksa skrev 2014-03-14 09:58:43 följande:
  Har googlat mig blå men ändå inte hittat något. Då vi bor i Tollarp hade detta varit perfekt! Om du kommer på vad den heter får du jättegärna höra av dig! :)

  Hur långt har ni andra kommit nu? 
  Hej! Ett tag sen du skrev och kanske har du redan hittat annat ställe.. men logen jag tänkte på heter (tror jag) Leifs Loge och ligger i Ilnestorp. Hoppas det hjälper dig lite om ni fortfarande söker plats! :)

 • Äldre 18 sep 20:59
  #38
  Sunqist skrev 2014-09-18 09:51:38 följande:
  Där ligger en lada i Ilnestorp utanför Tollarp, kan det vara den ni menar? Där brukar vara logdans varje år. Vet att där var ett stort dubbelbröllop i år.

  Vet inte vad de heter som äger den men jag kan nog kolla upp det om ni är fortfarande intresserade. Är ju lite sen på det, ser jag
  Leifs Loge heter den... har redan skrivit om den tidigare! ;)
Svar på tråden Skånebröllop 2015?
Logga in
Bli medlem