• Anonym
    Äldre 29 Sep 12:13
    65781 visningar
    40 svar
    40
    65781

    Konstigaste stället du haft sex på!?

    Hittade en liknande tråda här på BT från 2003 och blev nyfiken vad folk skulle säga idag, 10 år senare.

    Själv har jag lyckats få till några knasiga tillfällen..

    En gång i en klätterställning i en park, mitt i natten så det var ingen där, men vi var alldeles för långa för att det skulle vara bekvämt...

    Sen har jag lyckats två gånger att folk kommit in i rummet när vi hållit på...

    Första gången på folkis då en rumskamrat kom in när vi låg i skedställning, under täcket... så personen märkte iofs inget. Vi låg kvar och låtsades som ingenting och fortsatten när hen gick...

    Andra gången var mer pinsam.. Det var en av de första gångern jag var och hälsade på svärmor, och jag och blivande mannen var nykära. Vi lång och sov på film i soffan (skedande), lusten föll på och under filten började vi mysa på lite smått... När vi "låg förenade" i soffan kommer svärmor in och sätter sig precis vid våra fötter och börjar också titta på filmen... Ännu en gång var det bara att ligga stilla och inte låtsas som någonting.. Hon fattade aldrig nått och efter en stund gick hon ut i köket igen... 

  • Svar på tråden Konstigaste stället du haft sex på!?
  • xMaria­x
    Äldre 30 Sep 10:41
    #11

    Tyvärr har jag inget roligt att dela med mig av, jag är väldigt ''vanilla'' och har typ bara sex i sängen med lampan släkt.. Men vilket jävla skitsnack det blev i den här tråden! Skärp till er. Varför svarar ni anonymt förresten? Ni berättar ju ändå inte om några ställen ni legat på så vad är det som är så himla känsligt? :-P


    24 Maj 2014
  • Äldre 30 Sep 10:51
    #12

    I ett diskussionsforum som detta är så kommer det alltid att finnas folk med olika åsikter. De kommer alltid finnas folk som är för och folk som är emot, och de är väl hela vitsen med detta forum. Att man ska kunna diskutera åsikter , erfarenheter osv. Tycker inte att någon i denna tråd har snackat skit. Men alla tar saker olika , jag personligen ser inte fel i att ha olika åsikter och kunna diskutera dem .

  • Äldre 30 Sep 10:52
    #13

    Inget "konstigt" ställe direkt men vi hade sex i samma rum som våra kompisar låg och sov i när vi var i kungshamn på midsommar ett år. Vi sov också där då det var ett litet rum med två våningssängar. Det gällde bara att vara tyst ;) Sen är väl baksätet på sambons dåvarande s40 det konstigaste vi varit med om.

  • Anonym (kul ju!)
    Äldre 30 Sep 10:52
    #14

    Själv har jag lyckats ha sex på en strand (det var natt och ingen där utom vi), i svärföräldrarnas kök (de var inte hemma), ett antal gånger i en våningssäng i en stuga när blivandes bror sov i översängen, på en segelbåt med halva min familj på däck (vi var såklart i en hytt, dock med öppna fönster), i en husbil då hans föräldrar och bror också sov i husbilen. Stackars blivandes bror känner jag, om han nu märkt något... Men det som inte dödar det härdar, eller hur var det ;) Ni som haft det på flygplanstoaletten, var det inte extremt pinsamt att folk såg er gå in och komma ut, eller låg toaletten "smart" till då? Hur gjorde ni?

  • Anonym (kul ju!)
    Äldre 30 Sep 10:57
    #15

    Sara1991: Självklart finns det olika åsiker, men TS bad inte om åsikter utan om att få höra våra konstigaste sex-ställen. Har man inte några sådana att berätta om så förstår inte jag varför man ens skriver i tråden, speciellt inte om man bara ska vara negativ.

  • Anonym
    Äldre 30 Sep 11:03
    #16

    jag är mest imponerad hur man får plats två stycken på en flygplanstoalett ;)
    herregud man har väl varit nykär och haft sex på konstiga ställen,
    själv har jag haft det i bilen, diskbänken, köksbordet,  ja typ sånna saker ;)

  • Anonym
    Äldre 30 Sep 11:08
    #17

    Konstigaste stället alltså. Hmm, flygplanstoalett här med. I trapphuset till lägenheten. I vattnet vid en strand i Thailand, mitt på ljusan dag. "Klassikern" med folk i samma rum, eller hytt i vårt fall.. Och ja, dom som vill tycka att det är sunkigt får väl tycka det, men det finns olika sätt att säga det på om man nu känner att man måste det. Dessutom kan man väl isf stå för det. Kom igen, lighten up a bit! :)

    Jo, jag tyckte det var extremt pinsamt efteråt, stod liksom folk och väntade i kö utanför. Sambon gick ut först och jag stängde dörren fort som satan och så satt jag där i en kvart eller så och hoppades på att dom som sett honom gå ut hade försvunnit. Verkligen inte värt det.

  • Anonym (gansk­a vanilj­)
    Äldre 30 Sep 11:12
    #18

    Jacuzzin! Fast vi har en egen med plats för två. Skrattande
    Öppet på en äng. Men det var i en nationalpark och en bit till närmsta stig, så risken för upptäckt var väl inte särskilt stor.

  • Anonym
    Äldre 30 Sep 13:14
    #19

    Flygplan har vi inte testa. Än iaf, och frågan är om vi någonsin kommer göra just det. Men vi har haft kul på diverse andra ställen. På ett slott under en bal, i balklänning respektive frack. I båda våra studentkorridors kök och själva korridoren utanför rummen. Med folk i samma rum. I en skogsdunge, bredvid ett bostadsområde, fast nattetid så det var mörkt. 

  • Anonym (Bränn­ässlan­)
    Äldre 30 Sep 13:32
    #20

    De konstigaste stället är nog i brännässlor bakom folkets park (var spelning då), var mörkt och så var man full på de så de märkte jag förens efteråt, FAAAAN vad de klia, hela ryggen var förstörd i säkert en vecka, längsta och jobbigaste veckan i mitt liv!! Inget jag rekomenderar med andra ord ;)

    Sen har jag också haft sex mitt på torget en natt, vet inte om några såg, har också haft sex (jag red) när kompisar till killen kommit in i rummet, vi fortsatte ändå ;) Annars är de mer vanliga ställen som köksbord, bil, pingisbord mm.. 

Svar på tråden Konstigaste stället du haft sex på!?