Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    Jag har fått höra 6 månader innan för det kan ta 4-5 månader att få hem dem. Vill ha min klar så snart som möjligt så man kan checka av det iaf. Vad synd att du missar det, vi ska gå i Malmö och det är den 1-2 februari, jobbar på söndagen men hinner ner ändå om man vill. Du får hålla henne vid det, annars kan hon ju betala en del, fråga hur mkt hon är beredd att lägga innan, så skulle du hitta klänningen för mer så är det ju bara att lägga mellanskillnaden. Jag beställde brudskor från Brandos.se på rean, fick hem fel modell och sen var storleken i dem jag ville ha slut. Som plåster på såren fick jag en rabattkod på 100:-. Jag har blivit klar med gästboken nu iaf! Kör med färdiga lappar att fylla i. Kan lägga upp bilder på det sen, sitter på mobilen och skriver.

  • Förälskade

    Marolo, skorna passade men blev så irriterad, finns inte storleken borde det ju stå på sidan istället för att skicka en helt annan modell. Nu blir det iaf att vänta med skorna tills jag har en klänning. Så att om jag köper en vit så blir det vita skor och vice versa. Det blir ju snyggast så, men jag har ett problem när det kommer till skor, jag älskar höga skor gärna 10 cm LR mer tycker dem är snyggast. Men har jag så höga på vår bröllopsdag så blir jag längre än min blivande. Och med kronan jag ska ha kommer jag se ut att vara 2 meter, i-lands problem men ändå. Är det något ni har i åtanke när det kommer till skor?

  • Förälskade

    Jag försöker hitta med max 7-8cm men det är inte lätt. Vill ha en modell med spänne över ankeln så att dem sitter ordentligt. Nu har biljetterna till bröllopsfeber kommit! Ska bli så kul att få åka dit med min m2b. Bara få gå och strosa runt och känna att det är på riktigt! Att vi faktiskt ska gifta oss! Håller koll på telefonen med nedräkning, känner mig som ett barn på julafton. Har även fixat en jätte duktig fotograf, gratis!!

  • Förälskade

    Jag har köpt min klänning nu! Känns underbart och samtidigt tråkigt eftersom vi planerade en dag med tjejerna i februari för att hitta klänningen. Idag vart impuls, utförsäljning är inget jag vill missa! Kan inte fatta att den är min och hänger tryggt hos mina fd. Svärföräldrar. Har ni hittat era klänningar än?

  • Förälskade
    Pykkis skrev 2014-02-07 14:04:17 följande:
    Åh vad fin!!
    Jag ska till KIK i sthlm och kolla på klänning nästa fredag! Ringde dit och pratade med dem och de rek att komma en vardag men jag sa att jag har svårt då jag har barnen hemma. Döm om min förvåning när han sa att de självklart fick följa med! "Vi älskar barn" sa han :)
    Nu ska jag försöka lösa det ändå för jag vill ha fullt fokus på mig själv då!
    Har även bokat tid den 15:e mars på Lilly här i sthlm. Vill inte lägga över 10.000 på klänningen så de ställena känns som att de har okej prisklasser :)
    Vad kul att höra att även barn är välkomna, men det är nog svårt att fokusera på sig själv när dem är med.
    Jag känner att jag måste bli av med det strass spännet, det kommer inte passa ihop med halsbandet jag vill ha, är fortfarande osäker på det men ja, vi får se. Hur som helst måste spännet bort, något tips på hur jag ska gå till väga?
  • Förälskade

    Hur går det för er i planeringen? Vet att det är ett tag kvar men kan inte låta bli att bli stressad när min "countdown" visar att det är 212 dagar kvar ;)

  • Förälskade

    Idag är det 200 dagar kvar tills vi gifter oss! Tiden springer iväg, på lördag ska vi kolla på lokalen igen så att vi kan lägga upp en plan över hur det ska se ut!

Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?