Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    Någon mer som gifter sig 20/9-14?

    Pykkis, vi kommer också skicka ut save the date kort kring jul, bådas familj och släkt är alltid iväg så det känns skönt att uppmärksamma dom med det även om man sagt det muntligt. Vad fint med porslin med guldkant! Älskar sådant. Hur k ommer era save the date kort se ut?

  • Förälskade

    Det blir till alla, för dem som är bjudna är dem vi vill ska komma. Har fått kapa ganska så mycket i gästlistan tyvärr. Jag vill nog också ha enkla i färgtemat bara. Ska kolla om en vän kan hjälpa mig med ideerna då hon även ska göra inbjudningarna så vill jag ha en röd tråd.

  • Förälskade

    Åh jag är så glad! Idag när jag kom hem från jobbet så hade jag äntligen fått brev från min farmor! Vi har en krona i släkten som blivit skänkt till Visby Domkyrka med kravet att vi i släkten ska kunna använda den. Jag älskar allt med tradition och denna krona gjordes 1930 till min farmors mamma när hon gifte sig. Har velat ha bild på den då jag är osäker på on jag ska ha den eller ej. Den är jätte vacker, gjord i silver med bergskristaller. Måste nu bara hitta en klänning som passar!

  • Förälskade

    Jag ska se om jag kan få in en bild, har den på mobilen så det funkar inte riktigt som jag vill. För att jag ska kunna ha den kronan så måste jag hitta en traditionell spetsklänning. Inte det lättaste tyvärr. Men har ju inte letat så mycket än, vill vänta på 2014 kollektionerna :)

  • Förälskade

    Visst är det roligt med tradition! När min son föddes så fick jag hem en gammal vagga som gjordes till någon i släkten för 150 år sedan, det samma gäller dopklänningen min son hade när han döptes, den är också över 150 år gammal! Vågade dock aldrig brodera in hans intialer i det sköra tyget. Vågar inte köpa klänning över nätet men vad fina saker dem hade där! Lär absolut köpa gåvan till mina tärnor där :) När jag provade klänningar sa butiksägaren att 14-kollektionen skulle komma i november-december.

Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?