• Anonym

    "genetiska defekter"????

    För det första är alkohol ingen genetiskt deffekt så om du har alkholism i din släkt är det ingenting som behöver påverka varken dig eller dina framtida barn, Det låter som att hon är bitter och det är synd att hon inte kan glädjas åt att ni om ni någongång skaffar barn. Vadå ska hon gå runt och säga till era barn att de har genetiska defekter?? Det låter som gammalt groll hon aldrig kommer komma över så även om det är svårt att glömma det gör det!

  • Anonym
    Anonym (m) skrev 2013-09-25 10:01:40 följande:
    Jo, alkoholgenen är delvis ärftlig och delvis miljöpåverkad! Men med rätt miljö behöver inte den sidan ta över. Tråkigt att hon säger som hon gör. Hade farmor sagt så til mig hade jag nog sagt upp kontakten, att jag blir så arg ´beror nog på at jag har ett barn med just defekte varav en jag vet kommer från min sida.. USch,ingen trevlig farmor det där inte!
    ja ärftlig absolut, men det skulle knappast kunna defineras som en genetisk deffekt !
    och absolut inte när alkholism är en utav den vanligaste "folksjukdommar" i sverige med över 100 000 svenskar som har ett alkoholmissbruk, skulle säga att så gott som alla bär på en ärftlighet att bli alkholister inte är det en genetisk deffekt för det
Svar på tråden "genetiska defekter"????