Inlägg från: teres77 |Visa alla inlägg
  • teres77

    Buffé för 60 personer, kostnad?

    Tips på kall mat:

    Pastasallad
    Kycklingfilé, skuren och kall, balsamvinägerdressing över.
    Bröd i långpanna (typ Foccacia)
    Lufttorkad skinka
    Skuren frukt, melon, ananas mm
    Sallad på Bulgur, ruccola och fetaost (kan serveras kall eller ljumen, blanda färdig bulgur med en fetaost på glasburk med olja och allt, i med ruccolan inna servering)
    Lax (varmrökt känns mer matigt än kallrökt, tycker jag)

    Det finns hur mycket som helst... Men det här är lite av vad jag har gjort när det varit buffé.

    Matbudget är skitsvårt... Vi kommer ha grillbuffé för ca 80 gäster och räknar med att göra de mesta förberedelserna själva med hjälp av familj, 14 000 har jag satt i budgeten. Har inte en susning om det kommer stämma. 175 kr/person. Då har vi aptitretare när gästerna väntar på att vi ska fota oss oxå. 

Svar på tråden Buffé för 60 personer, kostnad?