Inlägg från: ellysmom |Visa alla inlägg
  • ellysmom

    Bildtråd - Visa din solitär/enstensring!

    Paris111202 - Din ring är ju superfin! Vad är det för carat och bredd på skenan?
    Funderar lite på om jag kan ha en enstensring i brilliantslipning till min förlovningsring som har 13 princesser... Tänker att jag vill ha 1ct som enstens och om den vore brilliantslipad som din kanske en fyrklosfattning kan funka eftersom princesserna är fyrkantiga? Guuuud så svårt detta är!!!  

  • ellysmom

    Idag har jag varit och betalat handpenningen på min vigselring samt pratat igenom designen. Ska bli rspännande att se hur den blir. Sjukt spännande faktiskt. hehe. 5 veckor, sen får vi den och snart är man även gift och får ta på den! Ghaaaaa! Så galet!

  • ellysmom

    Nu är min ring klar. Känner mig osm världens jobbigaste kund för jag bad om en ändring till. De har nämligen satt stenen åt fel håll, jag ville att den skulle vara "bredare" och monterad liggandes istället för som nu , ståendes.

    Men, så här ser det nu ut i alla fall. bling bling.



     
  • ellysmom
    Jghkvgjnv skrev 2014-02-26 21:57:31 följande:
    Ellysmom: visst är det Christian som gjort dina, fast din egen design? Jag har hans ring Flower 1,0 ct. Så vacker! Han är fantastisk!
    Ja det är Christian. Eller iaf min förlovningsring. Vigselringen är "egen design" och modifierad av juvelfattaren. 
    Jag rekomenderar Nordstans Guld till alla mina brudpar nu. Är supernöjd med dem!  
  • ellysmom
    Jghkvgjnv skrev 2014-02-26 22:01:44 följande:
    Det förstår jag, dina ringar är fantastiska!
    Tack! Jag är så glad för dem! Fick kapa min ringbudget med 25000 då min jobbdator krashade men han lyckades hitta en superfin sten i alla fall och även om jag inte spräckte carat-gränsen så kom jag ju rätt nära. haha! Min sambo (snart ska jag vänja mig att kalla honom min man!!) säger att vi kanske får uppdatera stenen till en mindre klippa vid ettårsdagen.  
    Vi får välan se.  
  • ellysmom
    Jghkvgjnv skrev 2014-02-26 22:39:00 följande:
    Oj, vad tråkigt att ni var tvungna att kapa så mycket i budgeten...:/ de var jättefina ändå men förstår att det gjorde lite skillnad på caraten. Ni kan alltid uppgradera sen som du skrev! :)
    Ja det var lite synd men mitt beslut. Hade eg inte behövt det som så men av egen stolthet och då vi nu ska bo 3 månader i USA och bara glassa runt och ha kul så kändes det lite som att storleken kan få vänta.
    Denna stenen är ändå 0.8ct så inte så teenyweeny heller och kvalitén än viktigast. Var ju tvungen att ha riverfärgade stenar tex eftersom stenarna i förlovningsringen är river och jag tyckte det gjorde stor skillnad åt fel håll att ha sämre kvalité i färgen. All research gjorde att jag även hittade kuddslipningen som jag är så kär i. Tycker det är finaste slipningen och nu har jag en egen liten kuddeludde att plira på som en fåntratt. haha! 
  • ellysmom
    Utvandrare skrev 2014-02-27 09:29:40 följande:


    Här är min solitär. Den är inne på förminskning nu; himmel så naken jag känner mig utan den!
    Eller hur, jag har heller ingen ring på mig förrän nästa helg. Känns jätteknepigt men kan knappt vänta tills jag får ha båda! Fin ring du har oxå!
  • ellysmom
    Rebeqqa skrev 2014-03-24 10:26:21 följande:
    Här är min bild! Briljantslipad, strax över en halv carat. Min dröminfattning skulle vara lik en prinsess krona :) Svårt att se detaljerna på ringen med mobilbilder.

    Men tjejer, ni med enstensring.. hur ska ni mtacha ringen med en till?
    Min oro är att jag kommer störa mig massor på den glipa som kan uppstå.
    Jag har en alliansring med 13 prinsesser till min enstens vigselring. Schwinigt snyggt får man säga.

    Men du, är inte din ring lite tight??  
  • ellysmom

    Nån frågade men kommer inte ihåg vem och hittar inte meddelandet så det kommer här igen.
    Alliansringen är på totalt 0.92ct med 13 prinsesser i River på 4mm skena
    Enstensringen som är min vigsel ring är en kuddslipad diamant på 0.80ct i River på 3.5mm skena. Orodierat vitguld till båda ringarna. 
Svar på tråden Bildtråd - Visa din solitär/enstensring!