Inlägg från: Anonym (känner igen mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (känner igen mig)

    De säger att vi borde göra slut...

    väldigt tråkigt att höra. det är så jobbigt att höra sånt från någon man trodde tyckte om en. har/hade samma problem. 

    har levt med min karl i snart 8 år. visst har vi haft ups and downs men vilket par har inte det? i alla fall. jag älskar honom otroligt mycket och vill såklart leva med honom. dock får jag väl skylla mig själv lite, men jag har gnällt en del på honom för mina syskon och en del kompisar, att han inte hjälper till hemma och så. och då i sommar så får jag höra att "skaffa de en ny! en bättre!" "skaffa dig en riktig karl!" och sådär, för att jag förtjänar bättre enligt dom själva..

    men hallå.. JAG tycker han är det bästa. ok, han är rätt så lat, men jag känner mig trygg med honom, jag älskar honom, han bryr sig om mig, han får mig att skratta och stöttar mig. jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. det är ju JAG som ska leva med honom. och förresten - vadå "riktig karl"? vad är en "riktig karl" egentligen??

    ne så halva sommaren, och speciellt under en lokal dansgala så var det ständigt "skaffa dig en ny! han är inge å ha". och än värre blev dom då vi snacka sex och jag sa dumt nog såhär i efterhand) att jag nog aldrig kommit under sex. så var det riktigt "men skaffa de en ny! han är ju ingen riktig karl!".. ehm.. måste han ge mig en orgasm för att vara en karl? tänk om jag är en av de få % kvinnor som inte KAN få orgasm under sex då?

    ne så både jag och min fästman blev väldigt upprörd av det.. ska bli intressant att höra vad dom säger när vi skickar inbjudningarna till vårt bröllop..  

  • Anonym (känner igen mig)
    TheD skrev 2013-09-14 16:32:26 följande:
    Alkohol har inget med saken att göra. Ett omoget beteende när någon säger att man är tråkig om man inte dricker alkohol. Du är inte tråkig, du är hälsosam och smart. varför ens bjuda dessa personer??
    håller med!
  • Anonym (känner igen mig)
    Anonym (Hjärtesorg) skrev 2013-09-15 02:34:09 följande:
    Anonym (känner igen mig) skrev 2013-09-14 15:51:20 följande:
    väldigt tråkigt att höra. det är så jobbigt att höra sånt från någon man trodde tyckte om en. har/hade samma problem. 
    ne så både jag och min fästman blev väldigt upprörd av det.. ska bli intressant att höra vad dom säger när vi skickar inbjudningarna till vårt bröllop..  
    Min blivande blev kritiserad av mina närmaste vänner i början eftersom de inte riktigt förstod honom, men nu har de släppt honom in på livet, och säger att han är fantastiskt bra för mig. Hade inte mina vänner varit stöttande vet jag inte vad jag gjort. 
    Anledningen till varför de vill att vi ska göra slut är att min blivande förändrats sedan vi blev tillsammans. Men det har ju jag också gjort. Vi var ca 20 år när vi blev tillsammans, och nu är vi 25. Det är klart att man mognar under den perioden i livet! Min blivande har ingen lust att festa som när han var 18 och singel, men det är så hans bästa vän vill ha honom. Jag har inte tvingat honom att förlova sig med mig, eller tvingat honom att lugna ner sig. Han vill lugna ner sig! Det är han som brukar prata om hur gärna han vill ha barn, jag har inte hjärntvättat honom till det. 
    Jag har blivit mycket mer utåtgående sedan vi blev tillsammans. Han var självsäker och tuff, men genomsnäll, därför blev jag kär i honom. Nu har han hjälpt mig att bli säker i mig själv, han uppmuntrar mig att hitta på saker själv istället för att klänga mig fast vid honom.
    Det kan inte bli bättre än så här.
    ja självklart förändras man ju! och det bästa är ju om man i ett förhållande kan utvecklas på ett positivt sätt! vi var bara 14 och 23 när vi blev ihop. nu är vi 22 och 31. klart som tusan man förändras!
  • Anonym (känner igen mig)
    Anonym (Trista vänner...) skrev 2013-09-15 13:28:30 följande:
    .

    Gissa vem som är mest hatad i hans kompisgäng? Jo, hans kontrollerande, trista, stela, sura flickvän. En av hans bästa kompisar tycker det är otroligt roligt att reta mig eftersom jag inte gillar att dricka, gör en stor affär av att visa min m2b avklädda bilder av tjejer så fort han kommer åt när jag är i närheten, kommenterar hela tiden att vi måste ha världens sämsta sexliv, och har försökt para ihop min m2b med andra tjejer de gånger de faktiskt varit ute på krogen.
    men så förbannat! det är så OMOGET! och Själviskt av dom, är dom inte glad över att deras kompis är lycklig? idioter.. din m2b verkar vara en bra karl, som ändå står emot sina kompisar på ett eller annat sätt! håll fast vid honom!
  • Anonym (känner igen mig)
    Anonym (Trista vänner...) skrev 2013-09-15 13:50:40 följande:
    Nej, tydligen kan de inte vara glada för hans skull. Vi har som tur är ett bra förhållande, min m2b och jag. Jag hade ibland tyckt att det kanske varit smidigt om han sagt åt sina vänner, men det är tydligen svårt... Det har till och med hänt att just den här speciella kompisen försökt tafsa på mig etc. Så antagligen är han avundsjuk, men det är ändå irriterande att han ska försöka förstöra mellan oss :(
    ja jag förstår det! usch usch... 
Svar på tråden De säger att vi borde göra slut...