• Äldre 7 Feb 20:01
    27111 visningar
    119 svar
    119
    27111

    April 2014

    Vet inte varför, men folk verkar liksom dra ut på att svara....många tycker att det är så självklart att de ska komma att de inte behöver svara....vi får väl påminna lite snällt på onsdag kväll!

  • Äldre 15 Feb 16:29
    #27

    Nu har alla våra gäster svarat, utom en och henne har vi nu räknat bort. Sammanlagt fem som inte kommer - känns helt ok! Idag har vi varit på vigselstället och tittar, gått igenom lite saker med vigselförrättaren och visat lokalerna för vår fotograf. Vi har också pratat om hur vi vill ha fotograferingen- känns så bra! Hur går det för er andra?

  • Äldre 18 Feb 17:21
    #29

    Bordsplaceringen är ett pågående projekt....tror nog bitarna kommer falla på plats snart, har fortfarande några frågetecken att räta ut! Vi primära tanke är att vara inomhus - vi har såna fantastiska miljöer att röra oss i att vi måste ta tillvara på dem - det är ren magi! Men om det är kanonfint väder kanske vi försöker oss på att vara ute lite! Vår fotograf är min kusin, hon är så fantastiskt duktig, driver eget fotoföreteg. Litar fullt på att hon kommer göra ett fantastiskt jobb! Nu bockar vi av saker på " att-göra-listan" varje dag, men oron över att ha missat något stort finns kvar!

  • Äldre 18 Feb 18:40
    #31

    Stället där vi har festen står för bordsdekorationerna som kommer komma från samma florist som gör buketterna till bröllopet... Funderar på att ha nått mer - men har inte riktigt landat i vad ännu. Slöja blir det - har två- vet inte vilken det blir ännu. Va och bokade tid för provuppsättning idag, har två frisyrer jag ska välja mellan. Min stora skräck är att jag ska vakna på bröllopsdagen och inse att jag missat nått viktigt- panik! Idag fick vi veta att vårdat första alternativ vad gäller transport från vigsel till fest inte kommer funka- så nu måste vi tänka om där.

  • Äldre 19 Feb 14:29
    #33

    Transporten löser sig garanterat - jag tycker ju inte att det är överdrivet viktigt men vill samtidigt ha nått som är lite annorlunda liksom...

    Hur har ni gjort med transporten?

    Jag ska uppsatt, har alldeles för långt och tjockt hår för att det skulle kunna vara stylat fint utläppt under hela kvällen....annars hade jag gärna haft ett hollywoodsvall på den stora dagen.

    Smycken är klara, skor likaså - har inte köpt underkläder ännu - men vet precis vad jag ska ha. Borde iofs ta tag i det snart!

    Har du allt sånt klart?

  • Äldre 19 Feb 15:17
    #35

    Jag kommer ha en knut i nacken antingen ganska stram och slät eller med flätor - det är lite det jag ska bestämma hos frisören.

    Vet inte vad det kommer kosta hos frissan, men jag är bredd att betala några tusen för att det ska bli bra. Betalar för både mig och min brudtärna.

    Skönt att slippa tänka på transport  - önskar att jag hade det så!! Men vårt vigselställe ligger inte alls i närheten av stället där vi ska ha festen....så vi måste åka med stil däremellan.

  • Äldre 21 Feb 06:37
    #40

    Jisses - fin klänning och vilken omgivning! vackert

    Tycker också april är en bra månad! Som sagt - konkurrensen om saker och ting går inte ens att jämföra med juli/augusti. Sen kan jag (som är kontrollfreak) tycka att det är skönt att tvingas acceptera att det kanske inte kommer vara strålande sol och 24 grader varmt - risken är stor att det spöregnar eller till och med snöar - vilket gör att jag tvingas släppa tankarna kring vädret.
    Vi gifter oss på vår förlovningsdag, dock inte ett år senare, vilket också gör april lite speciellt.

    Vi ska boka tid för att provsmaka vinet, nästa vecka ska jag även påbörja beställningen av tårtan.

    Vigselringen hoppas jag vi beställer i helgen!

    Maten har vi provsmakat redan i höstas. Stället där vi har festen ordnar mycket åt oss så vi behöver inte tänka så mycket på allt runt omkring - vilket känns så skönt!

  • Äldre 22 Feb 10:39
    #42

    Jag vill ha en chokladtårta med hallonmousse - typ.... Är helt inte klar än, men choklad kommer det bli. Vet inte hur svårt det är att göra en hög tårta som typ cakecentral.com/g/i/3092270/a/3397539/round-wedding-cakes/ eller om det ens är möjligt.... Blivande maken vill ha en tårta som är ombrefärgad, ska snart ha möte med tårtmakaren och se vad hon tycker är rimligt. Vi kommer få provsmaka två alternativ i form av minitårtor innan! Hur gör ni andra ? Vad har ni för tårtplaner? Det är mycket med detta bröllop som blivit så mycket viktigare för mig än jag någonsin kunde tro!

  • Äldre 24 Feb 07:25
    #51

    Skorna var ju fantastiskt söta!

    Hur ska ni ha håret?
    Jag tycker att jag ändrar mig hela tiden - från klassisk till rockigt till romantiskt - håller på att driva mig själv från vettet ibland!
    Får nog bara bestämma mig och sen försöka att inte fundera mer!

    Beställde min vigselring igår - lite i senaste laget men jag har verkligen inte hittat rätt tidigare...gah! Veckorna bara springer iväg!

  • Äldre 24 Feb 12:36
    #53

    Vi ska inte ha någpra gästgåvor (tror jag - ångrar mig ju hela tiden).

    Vi måste sätta vigsel- och festprogrammen denna vecka - samt ordna transporten.

    Ibland känns det som om listan på saker som ska ordnas växer och inte betas av!

Svar på tråden April 2014