• boda

    Skaffa barn

    Anonym (Just Us 2) skrev 2013-09-11 17:48:59 följande:
    Då är vi rätt många som har sådana tankar/känslor. Jag känner ju som sagt inget barnsug, men det är inget jag direkt har talat om med m2b. Har gjort som antydningar om att "visst har vi det bra bara vi två" och " jag måste ju vara konstig, som inte blir helt barnnipprig när jag ser bäbisar.." Han har som aldrig sagt emot mig, och bara ibland kan han säga "när vi får barn...." (själv har jag slutat säg så sedan ett par år tillbaka) Vi som kom överens om när vi träffades att barn fick bänta tills vi var gifta. Vi har varit ett par nu i över 10 år, och inget bröllopsdatum spikat än. Men så ibland dyker tanken upp att "Tänk om jag ångrar mig....och vill ha men det är försent..." Själv är jag 34 och m2b 41 så den där gränsen med försent kan ju komma fortare än man annar... Jag har två syskonbarn (en på 12 år och en på 2 månader) som jag älskar otroligt mycket (och kan skämma bort) och låna om andan faller på att få vara lite "barnslig" ett par timmar eller en helg
    Tycker du inte att du borde prata med din sambo om detta? Det är ju ändå en väldigt stor sak i livet som riskerar att bli ett hinder för en fortsatt relation.

    Min nyblivne man (vi är ihop sen 5 år tillbaka) har från början vetat om att jag aldrig haft nån barnlängtan. Jag har också från början vetat att han gärna vill ha barn nån dag. Vi har diskuterat detta många gånger, stöttat varandra och utvecklats tillsammans. Jag har mjuknat i min inställning, även om jag fortfarande ibland kan bli rädd inför tanken på att skaffa barn. Men kommunikation förbättrar alltid oddsen tycker jag - prata med honom om hur du känner!
Svar på tråden Skaffa barn