• Emma94
    Äldre 10 Sep 18:18
    134492 visningar
    420 svar
    420
    134492

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    jag o min man e födda 94 o gifter oss på midsommar nästa år i skåne


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-12 20:00
    o vad många som skriver i min tråd.va kul
  • Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig
  • Äldre 5 Mar 20:11

    Jag hoppar in här om det är okej! :)

    Jag är född 90 och min sambo är född 91, vi gifter oss den 5e Juli iår i gbgs skärgård

  • Äldre 5 May 20:09

    Hej hur går det för alla 90talister?


    Nu är alla våra inbjudningar utskickade och jag börjar förstå att det verkligen är på riktigt. I morgon är det 4 månader kvar och jag börjar bli nervös!

  • Äldre 6 May 18:20

    Bokat datum nu, så nästa år 1/8 gifter vi oss. 
    Beställt inbjudningskort och ska skicka ut dem i år någongång =)

    Berättat för föräldrarna så värsta biten är gjord haha. 

  • Äldre 6 May 18:59

    Jag hoppar också in här!


    Jag är född 94 och min blivande är 92a. Vi gifter oss den 16 aug nu i år.
    Har hunnit skaffa skor, klänning (!!), vi har lokal för vigsel och fest, vigselförättare och en massa annat fixat! Det ska bli så spännande! :D

  • DTS
    Äldre 9 May 08:47

    Hej!


    Både jag och min fästman är födda 1990 och gifter oss den 3e januari på en avskild strand i Thailand. Vi har bokat en bröllopskoordinator som har ordnat med allt. Vigseln blir såklart på stranden och efterföljande middag serveras på stranden också under en massa ljuslyktor. Vi har en helt egen Beach Bar under hela kvällen. Våra familjer kommer att närvara liskom några av våra närmaste vänner.

    Klart
    Videoinspelning och fotografering
    Vigselförättare
    Middag och bar
    Dekoration och blommor
    Transport
    Svit

    Kvar att göra
    Inbjudningskort
    Brudklänning 
    Brudärneklänningar
    Design av bröllopstårta
    Vigselringar

  • Äldre 9 May 10:09

    Haha, här hemma fortsätter vi gå baklänges.


    Nån gång de kommande två veckorna kommer jag bli friad till och vi har pratat igenom hur vi vill höra med ringar. Han kommer köpa någon billig ring och fria med och sen går vi gemensamt till en guldsmed och kollar och jag får designa min egen (vill ha palladium och se till att jag designar en förlovningsring som matchar med den framtida vigselringenn).
    Sen kommer vi nog berätta för våra föräldrar när dom kommer och hälsar på om exakt två veckor. Är lite orolig för hur de ska reagera. Mamma min kommer lbi överlycklig mn undrar över om svärföäldrarna kommer tycka vi är för unga. Men, jag älskar dom och dom är som mina egna föräldrar sen så träffades dom också unga och skaffade barn när svärfar var bara 22 så de borde va okej med det. Vi har ju varit ihop i snat 5 år.

    Bröllopet då? Han skulle helst vänta till 2016 för att spara pengar, men båda två studerar och varför ska vi spara på lånade pengar?
    Jag vill ha bröllopet i Juni elller Augusti 2015, jag har ändå så ett ganska stort sparkonto som jag länge velat lägga på ett bröllop + att sambon också har undansparat. Så om jag lägger ut 15.00-20.00 och sambon 10.000 så får vi bröllopet precis som vi vill.
    Vi tycker inte om pompa oh stått utan vill ha en bröllop utomhus, buffe, inget band + att jag älskar att pyssla och sambon matlagning så vi kommer vilja göra att själva. 
    Budget: 25:000- 30.000


     

  • Äldre 9 May 10:38

    Sist jag skrev här så planerade vi ju en kyrklig "vigsel" i sammanband med dotterns dop pga att vårat borgliga bröllop blev helt förstört..

    Men sen bestämmde vi oss för att istället ha kyrkvigsel på våran 1-åriga bröllopsdag den 2/8 istället, vi kommer att se det här som vårat riktiga bröllop, det vi gjorde förra sommaren var bara våran vigsel som vi räknar år som gifta ifrån om ni förstår hur jag menar?

    Det som är klart är:
    *Kläder till mig och mannen, men vi har kvar att köpa en väst till mannen och jag ska hitta ett fint band att ha i midjan på min klänning.
    *Bestämmt mat (grillbufe) och konditorti att beställa tårtan ifrån (svartvinbärmousse-tårta dekorerad med vit choklad.)
    *Inbjudningar
    *Bokat kyrka
    *Smycken
    *Klänning till min tärna
    *Nya ringar (gifte och förlovade oss med tillfälliga)

    Kvar är:
    *Kläder till båda barnen
    *Skor till mig
    *Boka tid för att göra mina naglar
    *Välja smink (sminkar mig själv, litar inte på att någon kan göra som jag vill ha det)
    *Dekorationer + såpbubblor
    *Välja blommor
    *Bestämma psalmer
    *Min kropp.. Gymmar som en galning för att få bort alla mammakilon
    *Leta efter fina platser att ta korten på

    Tror att det var allt iallafall.. Den här gången tänker jag inte nöja mig med saker som jag igentligen inte gillar, allt ska vara perfekt! En klänning jag faktiskt vill ha och inte första bästa som jag får plats i.. Perfekta blommor i rätt färg osvosv.
    Känner mig lite som en bridezilla men ja ;)
    Vårat tema är vitt och silver, först tänkte vi ha pastelltema men jag hittade aldrig dekorationer som känndes helt rätt så mannen ville ha vitt och silver då istället för att det var mest stillrent men ändå går att få romantiskt.
    Vill inte ens vetaa hur många timmar jag har spenderat på ebay för att leta dekorationer..
    Menmen, vi ser fram emot det här mer än när vi planerade det borgliga förra året, det känns mer som oss nu och inte bara "ta första bästa", hittills är både jag och mannen supernöjda :)


  • Äldre 9 May 11:03

    Vet inte om jag skrivit i den här tråden tidigare. Jag är i alla fall född 90 och gifter mig med min blivande som är född 84 i oktober :)

  • Äldre 9 May 14:15

    Åååh, hittade precis den här cake toppern på ebay för 14 kr, (+22kr i frakt).
    Åsikter?


  • Äldre 9 May 15:41

    Jag hoppar också in, är född -91 :) planen är att gifta oss nästa vår april/maj om vi hittar nått ledigt att boka ;) inte kommit så mycket längre än att vi väntar på att förlovningsringarna ska bli klara och levererade :P

    men tittat liiiite på lokaler vad det finns för utbud typ, blir väll mer sen när vi är officiellt förlovade :) just nu sitter jag bara och längtar till jag får ha på mig min ring, som jag läääänge satt och försökte välja ut, för att hitta den "perfekta" ringen :P

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig