• Äldre 24 Sep 20:12
    134356 visningar
    420 svar
    420
    134356

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    Ursäkta, jag läste 20:e augusti - vilket ju hade varit en helt annan grej :P Då hade jag nog satsat på maj - eller räknat med ett höstbröllop..

  • Äldre 25 Sep 23:17

    Jag kommer ta min m2b's efternamn. Han har ett finskt efternamn som är ovanligt i finland och här i sverige är det bara hans närmsta familj som har det efternamnet. Jag har i och för sig inte ett jättevanligt efternamn, men han identifierar sig med sitt på ett helt annat sätt - så det passar sig helt enkelt bättre.

    Har faktiskt fuskat och reggat en mejladress med det nya efternamnet, det ser lite konstigt ut, men jag vänjer mig nog :)

  • Äldre 26 Sep 08:48

    Klart man kan :) Jag hade inte vågat göra så dock för mina föräldrar hade troligtvis dödat mig om jag inte sagt något innan, annars hade jag jättegärna åkt iväg och gift mig någonstans där det är varmt och man kan gå barfota på stranden :)

  • Äldre 1 Oct 14:35

    Svartsocka: När gifter ni er? (Det står säkert tidigare i tråden, men jag hittar det inte..) Det kändes som du hade kommit så himla långt och jag trodde vi gifter oss först i den här tråden. Blev ju stressad nu ju ;)

  • Äldre 11 Oct 10:05

    Kwallin: Vi kör ett litet bröllop med 20 gäster, men vi kör i alla fall middag - så en mellanvariant av ert bröllop och de stora bröllopen? ;)

  • Äldre 25 Oct 17:03

    marolo: Den önskan hade jag flera gånger, det är därför det har tagit oss så lång tid att faktiskt bestämma oss för hur vi vill ha det. Nu blir vi 20 personer på middagen, det känns ändå lagom på något sätt - bara närmsta familjen liksom :)

  • Äldre 27 Oct 18:46

    Jag har köpt en liknande från Ellos, men den finns inte heller kvar i vitt längre - www.ellos.se/ellos-fresh-spirit/klanning/362994&Ns=RankValue5|1&Nao=0 där är den i rött dock.

  • Äldre 8 Nov 20:58

    marolo: Klänningen är jättefin den med :) Men jag älskade den du hade skickat tillbaka som var för stor... Så himla fin, synd att den inte passade :(

    Vart kommer kappan ifrån? Letar efter något liknande...

  • Äldre 30 Nov 21:32

    Det är bara tre veckor kvar för oss idag, alla bitar börjar falla på plats. Ikväll sitter jag med vigselprogrammet framför så mycket bättre. Blir snyggare än jag trodde faktiskt då bröllopsguiden hade ett ganska bra verktyg för sånt, lite pilligt men det blir nog snyggt tillslut hoppas jag :)

    Prästen sa förresten när vi sa att vi var 22 att "Det är ju jätteungt! Men jag kan rekommendera att gifta sig ungt, deet gjorde jag och min fru och det har gått jättebra." - så himla trevlig var han när vi träffade honom :) Skönt med en ung präst (30 kanske han var).

    Kvar på listan är att köpa påsar att ha ris i och att sätta någon på att dela ut det och vigselprogram i kyrkan. Samt att göra festprogrammet, skriva ut det och vigselprogrammet och vika och sådär. Och så glöggen som vi ska ha utanför kyrkan :)

  • Äldre 10 Dec 21:51

    11 dagar kvar nu :) Snart ensiffrigt :D Sakerna på att göra listan försvinner sakta men säkert. Bara en inlämning, två labbar och en projektredovisning kvar i skolan för min del.. I övrigt har jag fått klart vigsel och festprogram tror jag :) Och manschettknapparna kom igår, det var det sista vi väntade på (förutom att hans skor är spårlöst försvunna).. Har inga bilder på festprogrammen på den här datorn (har allt med det på mitt konto på skolans datorer då jag inte har publisher hemma), men ni kan få en bild på manschetterna :) De har äkta mynt i sig, vilket vi tyckte var jättecoolt!


  • Äldre 11 Dec 20:46

    Jo, jag la upp dem i tråden för vinterbröllop :) Var och färgade håret och fick ögonbrynen plockade igår inför bröllopet också :)

    Har börjat packa ner alla saker vi ska ha med oss om en vecka när vi åker ner till bröllopet och jul. Kommer bli en full bil, så kan vi väl säga..

  • Äldre 19 Dec 14:54

    Ikväll rullar vi ner mot våra föräldrar. Det blir helt SJUKT mycket grejer vi ska ha med oss. En stor och två små resväskor (hämtar ev en stor till innan vi åker till London den 2:a januari), 8 papperskassar, en ryggsäck och ett par plastpåsar med saker. Plus klädgarderober med kläder till bröllop och jul och sådär. Tommy får med sig två kostymer t ex. Samt lite lösa grejer som pusselmatta (med pussel på så rulle och allt). Det, vi och katten ska alltså få plats i bilen om ett par timmar... Spännande! Bara två dagar kvar nu :D

  • Äldre 19 Dec 15:40

    Jo, på lördag smäller det :) Passerade 20kg i viktnedgång idag också. Så en rätt bra dag overall det här ;)

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig