• Äldre 12 Sep 13:24
    134483 visningar
    420 svar
    420
    134483

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    Här är en till 90-talist! 93a för att vara exakt :) m2b är född 84 och vi planerar bröllopet till 14-06-14 :) Vi har varit vänner i snart 5 år, tillsammans i två år, sambo i ca 1,5 år och förlovade i snart 1 månad :) Ca 100 gäster till vigseln och 45 stycken till festen :)

  • Äldre 13 Sep 07:54

    Marolo: Åh! Alvastra kloster-ruin! Där tänkte vi också ha vigseln, men det var lite för långt bort (bor i Huskvarna) Det som är bra med ruinen är att längst fram (vid det så kallade altaret ;)) så finns det ju en bit tak kvar! Så regnar det blir i alla fall inte brudparet blött o gästerna kan ju ha med sig paraply! :) Vart bor ni?

  • Äldre 13 Sep 15:01

    Marolo; jag tror man får fixa sittplatser själva, men man kan nog ringa kommunen o fråga :) annars tycker jag det är helt okej att gästerna får stå :)

  • Äldre 16 Sep 18:57

    Vad har ni för budget för hela bröllopet? :)

  • Äldre 17 Sep 11:51

    Vi har budgeten på ca 65000 nu, hoppas på att kunna hålla den :) 43 gäster står på listan, men kan komma upp mot 70-100 till vigseln :) Bokat kyrkan och festlokalen! Så nu börjar det kännas verkligt :D

  • Äldre 18 Sep 13:49

    För oss blev det ändrat datum för hela bröllopet då de dubbelbokat kyrkan! Så det blir 12 juli 2014 istället..

  • Äldre 21 Sep 20:00
    Jag och min blivande bor i Huskvarna i en liten tvåa med vår katt och rottweiler-bebis (3 respektive 2 år)
    Jag pluggar till biomedicinsk analytiker inr. klinisk fysiologi och min m2b jobbar som teletekniker, gräver ner bredband.

    Vi träffades, ja nu får jag tänkta efter;

    Vi har varit i samma ungängeskrets i snart 5-6 år, men för snart 3 år sedan började ett intresse för annat än vänskap att växa. Min blivande började skriva till mig på facebook om min träning (jag tränade och tävlade väldigt mycket på den tiden, och m2b är "gammal" eilitcyklist vilket han var från 14-22 års ålder) han ville i alla fall träna ihop.

    Då när han inbjöd mig till träning så var jag väldigt förkyld så det blev inte av. Men några månader efter bjöd han in mig till en tävling som vi sedan sprang ihop.

    Senare samma kväll som tävlingen hade varit så tänkte jag; - nu får det bära eller brista! Så jag skickade ett sms och frågade om vi skulle ta en fika.

    Svaret blev; - JA! gärna! Och resten är historia ;) 
  • Äldre 24 Sep 13:15

    Marolo! Va roligt!! Håller tummarna för att den blir er! :)

  • Äldre 24 Sep 20:44

    Tycker ni att det är för tidigt att skicka ut inbjudningar nu? Vi gifter oss i juli... Vad tycker ni?

  • Äldre 25 Sep 14:02

    Vi funderade först på att hitta på ett eget efternamn då vi faktiskt gjort ett som vi plockat ihop själva. Men sen kände vi mer att vi ville ha ett band till efternamnet, känna mer tillhörighet istället för att vara de enda två i hela världen som heter det andra efternamnet. Så vi tar hans efternamn :) eller snarare att han behåller sitt och jag tar hans

  • Äldre 1 Oct 14:04

    Kyrkan är bokad, lokalen är bokad, alla trycksaker är färdigdesignade och ska beställas, maten ska provsmakas inom 2 veckor, inbjudningarna skickas inom två veckor, solosångare + låtar är fixade, klänning är bestämd och lite annat ;) Längtar ihjäl mig efter bröllopsdagen!

  • Äldre 1 Oct 17:07

    Marolo; det går ju framåt för er också! Jag vill också köpa klänning nu! Men ska måttbeställa klänning så ska hårdtränar nu i 4 månader, sen köpa klänningar :) Håller tummarna för att allt går vägen för er! :D Vi skickar inbjudningarna inom 2 veckor även om bröllopet är i juli :)

  • Äldre 4 Oct 14:16

    Jo, jag ligger i hårdträning nu ;) har alltid tränat i högt tempo, även tävlat (dock haft en period på ca 1,5 år med uppehåll från träning) så det känns verkligen i kroppen och är en ordentlig utmaning :) ska cykla vätterrundan med svärfar inom 3 år :D tränade tyngdlyftning först, sen cykel och sedan tävlade i marathon m.m, men nu blir det tantgympa på hög nivå! Skit-kul och givande! Oj! Lät som värsta skryt-inlägget men menade mest som lite inspo/info ;) Hur tränar du nu inför komma-i-klänningen? :D

  • Äldre 16 Oct 19:31

    Så här ser min förlovningsring ut :) emmagalen.blogg.se/2013/october/forlovningsringen.html Hur ser era ut?

  • Äldre 6 Nov 14:39

    Skickade inbjudningarna igår! Är så nöjd med designen och ALLT! Har lagt upp en bild i mitt galleri! Gå in och koka och se om ni tycker som jag!

  • Äldre 6 Nov 14:58

    Marolo; vart och när ska ni rymma? :D Prova gå in och kolla mu! :)

  • Äldre 6 Nov 15:00

    www.brollopstorget.se/hem/svartsocka/gallery/phpio1gri.jpg Här är en länk annars om det funkar! :)

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig