• nouvou

  Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

  Hej tjejer!

  Är det okej om jag hoppar in här?  Jag är född -90 och min sambo är -86. Vi har varit tillsammans i lite mer än 4 år, varit sambos i 2,5 år, förlovade oss i somras och planerar bröllop 6e september 2014. Vi vet precis hur vi vill ha alltid men har inte börjat boka nånting än då vi har tyckt att det känns lite för tidigt. Men till veckan ska vi titta på de två kyrkor som vi velar emellan, och så ska vi åka och titta på lokalen. Kan lägga upp lite inspirationsbilder här sen! Ingen av er som använder pinterest föresten? Det är toppen för att hitta och spara bilder! Jag har ett helt album där med inspiration men det är hemligt än så länge då jag har vänner som följer mig som inte riktigt vet att vi planerar bröllop än ;) Kan lägga upp länken sen när det är officiellt!

  Marolo, får man fråga var du har hittat den fantastiskt vackra klänningen du la upp en bild på tidigare?  

 • nouvou

  Vår budget är 30000 och vi kommer ha ca 25-30 gäster. Vi vill absolut inte ha någon stor bröllopsfest, utan vill ha det litet, mysigt och intimt med de människor som står oss närmast. Vi kommer ha våra föräldrar, syskon med familjer, mina mor och farföräldrar, och våra närmaste vänner. 

  Knåpade ihop ett litet collage med lite av min inspiration just nu.   
 • nouvou
  Hanni skrev 2013-09-19 01:04:29 följande:
  Är det bara jag som är så nyfiken på vilka alla här är? Vart man bor, vad man jobbar med.
  Hur ni träffade era blivande? Vore kul att höra, och kanske få en härlig gemenskap här inne!
  Kul att få veta lite mer om alla! 

  Min blivande och jag träffades midsommar -08 på en fest med min bästa väns killes kompisar. Efter det pratade vi nästan varje dag, och efter några veckor ville han ses.. Enda lilla problemet var att jag skulle flytta då. Utomlands. Ett år. Vilket jag såklart hade "glömt" att berätta för honom. Så vi sågs aldrig och jag trodde det var kört. Men vi fortsatt hålla kontakten när jag var borta och när jag kom hem så träffades vi. Och sen dess har det varit vi :) 

  Vi bor i Umeå sen några år tillbaka, jag jobbar som undersköterska och funderar på att börja plugga. Bor i lägenhet nu men drömmer om hus utan för stan. 

  Intressen:
  Baka! Att starta ett eget cafe vore en dröm.
  Sy, har precis börjat och tycker det är fantastiskt roligt.
  Träna, mest styrketräning och yoga nu, men annars springa. Har tidigare tränat karate i många år, och blev så sugen på att börja igen nu när filibustern nämde det.
  Älskar att läsa men har sällan ro till det.
 • nouvou
  filibustern skrev 2013-09-19 12:49:00 följande:
  ok! vad för sorts karate? tränade själv shotokan. hur många år höll du på? skulle gärna ha fortsatt.. både jag och göbben.. men i lilla samhället jag bor i finns inga möjligheter sen våra tränare lade av.. och närmsta tro jag är i åsele.. eller nåt.. och det är alldeles för långt! . 
  Jag tränade goju ryu i 8-9 år, skulle gärna ha fortsatt men slutade i samband med att jag flyttade utomlands och sen när jag kom hem igen så flyttade jag till umeå. Och här finns inte goju ryu, det är väl mest därför jag inte har fortsatt.. Inte så sugen på att byta stil.
 • nouvou
  filibustern skrev 2013-09-20 08:48:46 följande:
  oj intressant! faktiskt aldrig hört talas om den versionen! ne. shotokan är väl vanligast så den håller dom på med i umeå.. meen det är typ 20 mil dit härifrån vi bor så.. går icket! men vilket bälte kom du upp i? själv kom ja upp i Gult. nog för att det kanske inte spelar någon roll då ni kanske hade en helt  annan bältesordning? vi hade typ.. om jag minns rätt

  vitt, rött,  orange, gult, grönt, blått, brunt och svart.  men då var det ju vissa, t.ex bruna man gatt ta typ två ggr innan man fick ta svart.. 
  Ja, det verkar finnas massa olika här men inte min.. Den finns inte på så många ställen i Sverige faktiskt. Vi hade vitt, gult, grönt, brunt, svart, med olika streck däremellan. Tex vitt bälte -> vitt med ett gult streck -> vitt med två gula streck -> gult bälte -> gult med ett grönt streck osv. Jag hade grönt bälte med två bruna sträck när jag slutade. :) 
 • nouvou
  Svartsocka skrev 2013-09-24 20:44:54 följande:
  Tycker ni att det är för tidigt att skicka ut inbjudningar nu? Vi gifter oss i juli... Vad tycker ni?
  Jag tycker det är för tidigt, men gör vad som passar er bäst. :) Har ingen koll på hur långt innan man bör skicka ut. Vi tänkte skicka ut i maj och vi gifter oss i början av september, det kanske är för sent istället..? 
 • nouvou

  Hur kommer ni göra med efternamn?
  Både jag och min blivande har rätt ovanliga, trots hans är ett sson-namn. Inget av dom är speciellt fina. Men mitt passar åtminstonde ihop med båda våra namn, hans låter fruktansvärt tillsammans med mitt förnamn. Det erkänner han tillochmed själv, det passar verkligen inte alls. Så jag vill inte ta hans, och han vill inte ta mitt. Helst vill han ha kvar sitt. Men jag vill väldigt gärna att vi ska heta samma. För mig känns det liksom inte som att vi är en familj "på riktigt" om vi inte har samma efternamn, löjligt kanske men så känner jag.

  Vi har kollat lite på gamla släktnamn och hittade ett han kan tänka sig, från hans farmors mor. Superfint, ja, men jag är väl rädd för kommentarerna vi kommer få om vi väljer det.. Men kanske kanske bara borde sluta bry mig om vad andra tycker? 

 • nouvou

  Fantastiskt fin klänning marolo! Den du länkade också, aminis, är superfin! Tidigare var jag helt inne på att jag ville ha en sån, men nu har jag kärat ner mig i By Malinas Sienna Lace. Såå vacker! Tyvärr för dyr för vår budget, så nu jobbar jag massvis av extra nätter för att ha råd med den ändå. Frågan är dock om jag vill lägga så mycket pengar på en klänning jag bara ska ha en dag ändå? Fast jag tycker alla Malinas klänningar är så fina, kanske blir det någon av de andra :) 
  Här finns bild på den. www.bymalina.com/product.html/sienna 

 • nouvou


  Åh här är min Glad En 1,75 mm bred halvalliansring i rosé guld. Jag älskar den! Exakt vad jag ville ha, men helt lätt att hitta var det inte. Men tillslut så! Skrattande
 • nouvou
  Aziba89 skrev 2013-10-17 11:34:16 följande:
  Vilken fantastisk ring! Identisk den som jag har beställt i roséguld så jag är ju partisk Tungan ute
  Härligt att äntligen få se lite ringar i roséguld eftersom jag känt mig som lite av en outsider som är helt hooked on roséguld.
  Du har inga mer bilder på ringen när du har den på dig eller sådär?

  Fantastiskt fin iallafall!
  Åhh tack! Jag är verkligen så nöjd! Samma här, tycker det är så fanstiskt fint med roseguld.
  Absolut kan du få se en bild på, men jag har tyvärr inte lyckats ta någon bild som ger den rättvisa. Den glittrar så fint men bilderna vill inte riktigt visa det, kanske har med det dåliga fotografen (mig) att göra Flört

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig