• Hanni
  Äldre 11 sep 07:29
  97622 visningar
  420 svar
  Inlägg från Hanni Visa alla inlägg
  420
  97622

  Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

  Här är en till som lyckas kvala in med 19 dagar (januaribarn -90). Sambon är 87a..
  Som det ser ut för oss just nu är det 2015 son gäller, men vi är inte överhuvudtaget överens om vilken årstid. Blir väl så när en vintermänniska och en sommarmänniska möts..
  Allt är dock väldigt preliminärt då vi just nu letar hus och man är ju inte rik direkt.

 • Hanni
  Äldre 19 sep 01:04

  Oj, vad man missar mycket när man inte varit in här på ett tag! Och jag är avundsjuk på alla er som kan börja planera tills nästa år..

  Svartsocka- Tråkigt att ni måste byta datum! Fast jag gillar 12 juli, min kära lillasyster gifter sig då..

  Izredam- Jag älskar också Amazing Grace! Kommer dock inte få ha den på vårt bröllop då den spelades när man sambos pappa begravdes. Ligger alldeles för mycket sorgliga minnen i den för honom, och hans familj.

  Är det bara jag som är så nyfiken på vilka alla här är? Vart man bor, vad man jobbar med.
  Hur ni träffade era blivande? Vore kul att höra, och kanske få en härlig gemenskap här inne!

 • Hanni
  Äldre 20 sep 02:40

  Afturelding- Vart i Gävleborg bor ni? Jag jobbar i Gävle..

 • Hanni
  Äldre 20 sep 03:03

  Jag som drog igång presentationsgrejen ska väl kanske också berätta lite.. ;)

  Vi bor i ett litet samhälle i Uppland. Skärplinge, ligger mellan Gävle och Uppsala ut mot kusten. Vi bor i en tvåa nu men letar hus, vilket 1,5 år senare har visat sig vara lättare sagt än gjort..
  Jag jobbar som maskinoperatör på ett mejeri inne i Gävle. Jobbar treskift och just nu alltså natt. Jag är utbildad konditor men insåg att det inte var min grej riktigt, även om jag tycker att det är hemskt roligt att baka hemma. Jag har fyra tatueringar med en femte bokad om ett par veckor.

  Hur jag och sambon träffades.. Tja, den barntillåtna versionen är att vi, 2008, träffades via gemensamma vänner (hans bästa kompis var ihop med min bästa kompis, som jag dessutom bodde ihop med). Den inte fullt så barnvänliga versionen är att vi träffades på en fest och jag helt enkelt slog vad med dom två vännerna att jag skulle få med honom hem. Sagt och gjort, han följde med oss hem och dagen efter hängde han tillochmed med oss ut och stängsla ny hage till hästarna. Och på den vägen är det. Den där tjugan jag slog vad om har jag nog inte fått än.. Men vad gör det när jag fick min sambo? ;) 5 maj 2012 förlovade vi oss på Aruba och nu planerar vi bröllop till 2015.

  Intressen då, förutom det vanliga med vänner osv..
  Hästar och ridning
  Bakning
  Läsa. Jag älskar verkligen det! Min absoluta favoritserie är skriven av en kvinna vid namn Janet Evanovich och är en bokserie om en "bountyhunter" vid namn Stephanie Plum. Sitter och skrattar och skrattar så folk tror att man är galen.
  Shoppa. Usch. Alldeles för mycket.
  Resa.

  Blev väl lite långt det här med.

 • Hanni
  Äldre 20 sep 03:05

  Ren allmän reflektion- Jag blir så avundsjuk på alla er som pluggar och känner att ni har hittat något ni vill göra. Önskar att jag kunde komma på det!

 • Hanni
  Äldre 21 sep 05:53

  Afturelding- Men vad roligt! Att världen är så liten ibland.. Vart i Gävle bor ni? Forsbacka blir nog bra. Nära till köpis! ;)
  Vad kul, vilken studio ska du gå till? Jag ska tatuera liljor på låret.

  Marolo- Jag trivdes jättebra där. God mat och människorna är duktiga på engelska. Det finns ju däremot i så mycket att göra annat än att sola och bada. Det är superfina stränder och sådär härligt blått hav. Vi var där typ en vecka och då var det stranden som gällde nästan hela tiden. Vi var ut på en heldags fisketur också bara. Men sen vet jag att man kunde hyra bil och åka och kolla på någon naturpark, man kunde rida och så fanns det typ romantiska seglingar, man fick segla iväg och äta fin middag och så på båten. Det var faktiskt ett par som gifte sig på stranden till vårat hotell och sen hade bröllopsfesten på restaurangen. Så så himla härligt ut, blev lite avundsjuk där vi satt och kollade från balkongen.

  Jag har stenbockens stjärntecken tatuerat på skuldran, körsbärsblommor och fjärilar på höftbenet och upp mot magen, en text längst ner på ryggen (på sidan av svanken liksom) och tecknet för tro, hopp och kärlek samt fyra stjärnor på insidan av överarmen.

 • Hanni
  Äldre 21 sep 20:11

  Afturelding- Ja, det blir nog lite lugnare i Forsbacka då!
  Jag ska faktist också till Queens. Första gången jag ska dit. Dom andra har jag gjort på Pewes. Hos vem av dom ska du göra?
  Det vore ju kul att prata lite mer och kanske ses någon gång när vi bor så nära varandra! :)

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig
Logga in
Bli medlem