• Äldre 10 Sep 18:30
  101594 visningar
  420 svar
  420
  101594

  Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

  Jag och sambon är födda -91, vi gifter oss 21/12 i år :)

 • Äldre 10 Sep 18:43
  #12

  Ja, vi bestämde oss för knappt en månad sen att nu får det vara nog (Vi har varit förlovade i över två år - men vi är studenter båda två så vi har skjutit lite på bröllopet) och då fick det bli ett datum i år, 2013 lät bättre än 2014 tyckte jag och 21/12 kändes rätt för oss båda. Så här går det undan :)

  Mina kläder är typ klara (letar efter en jacka av något slag, men jag tänker att det kommer mer och mer nu i butikerna så jag har lite is i magen), sambon ska vi titta på kläder till i helgen. Har hittat en fantastiskt fin kavaj på brothers som vi ska se om den passar :) Kyrkan är bokad, middagen är bokad men menyn är inte helt spikad, vi ska få komma dit och provsmaka när hon har filat ihop något hon trodde kunde passa. Inbjudningarna ska jag börja göra i helgen (gör dem själv, hittade inget på nätet som kändes rätt). Hindersprövningen skickade vi in förra torsdagen så den borde väl komma tillbaka snart :)

 • Äldre 10 Sep 19:07
  #22

  Har kikat på lite papper från panduro, ska dit och kolla på lördag när vi ändå ska beställa ring och kolla på kläder till honom. Annars finns det ett par bra scrapbooking-butiker här i stan som garanterat har allt man vill ha :)

  Jag pluggar till civilingenjör i robotik och han till civilingenjör i industriell ekonomi, vi började 4:e året nu i förra veckan så vi har ungefär två år kvar tills vi är färdiga :)

 • Äldre 10 Sep 19:15
  #25

  Vi bor i västerås :)

  Jo, det är en lång utbildning - framförallt när man som vi började direkt efter studenten. Men nu är vi ju som sagt nästan klara. Sista året är för min del bara projekt, först ett robotik-projekt på en termin och sen ett exjobb på en termin, så det är inte alls mycket kvar egentligen :)

 • Äldre 10 Sep 19:22
  #28

  Vi har släkten i skaraborg och jobbade faktiskt i jkpg i sommras (med ett helt vanligt kontorsjobb hos svärfar - inte något coolt robotinriktat :( ) så där känner vi oss lite hemma i alla fall :)

  Han är en av de första som läser industriell ekonomi på skolan, men de läser mycket energi och sånt som är eftertraktat på marknaden så vi tror att det kommer gå bra för honom. Vad det gäller mig så har de allra flesta som tar ut en robotikexamen flera jobberbjudanden när man tar ut sin examen - men då kommer det bara ut mellan 5 och 10 per år också :P

 • Äldre 10 Sep 19:24
  #29

  Vad jobbar/pluggar ni då?

 • Äldre 10 Sep 21:06
  #35

  Jag har jättemånga vänner som har gift sig :O Men det kanske beror på vad man umgås i för kretsar. Jag har mycket vänner från kyrkan och där är det väl kanske vanligare att man gifter sig tidigt..

 • Äldre 10 Sep 21:51
  #48

  Vi trodde att hans föräldrar skulle vara skeptiska när vi berättade det, medan min mamma skulle se det som det mest självklara någonsin. Det blev tvärtom. Hans föräldrar tycker vi gör helt rätt (litet bröllop som vi inte lägger för mycket pengar på och sådär). Mamma undrade varför vi inte ville vänta tills vi har pluggat klart... Och då har min mamma ändå klagat på att vi lever i synd i flera år...

 • Äldre 10 Sep 22:11
  #51

  Vi tänkte lägga runt 15000 på bröllopet - men då kom vi ju som sagt på att vi skulle gifta oss nu i december för en månad sen och 15000 är ungefär vad vi vill lägga av det vi har sparat just nu på bröllop. Det finns så mycket mer vi vill göra liksom... Och för våra 15 000 så blir det ring till mig, kläder till oss båda, inbjudningar och allt annat sånt där litet samt middag för ca 20 gäster på restaurang med förrätt, varmrättsbuffé samt tårta och all alkoholfri dryck. Jag vägrar att bjuda på alkoholhaltig dryck, men det är en annan femma (som också har med min mor att göra - så vi lämnar det till en annan gång).

 • Äldre 10 Sep 22:14
  #52

  afturelding: Vad har du fått för negativa kommentarer här på BT? :O Tycker folk brukar vara väldigt snälla här :)

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.