• amerika

    Överreagerar jag?

    Jag tycker inte att du överreagerar. Jag blir oxå ledsen och besviken om min födelsedag glöms bort. Herregud, det är ett datum på hela året, samma varje år dessutom, hur svårt kan det vara??!! Det finns kalenderfunktioner med alarm på alla mobiltelefoner nuförtiden, det är bara att knappa in, no excuses!

    Jag förstår inte riktigt varför det är okej för männen i våra liv (pappor, bröder, makar, pojkvänner) att inte ha koll på när deras närmaste fyller år? Eller när det är bröllopsdag? De vet precis vilket datum fotbollslandskampen äger rum eller när det är dags för AW med grabbgänget. Och på jobbet glömmer de minsann ingenting, då har de stenkoll på dead lines och inlämningsdatum för projektet.

    Om mannen i fråga sedan är sådan som inte är så bra på att hitta på presenter, det må vara hänt, där är alla olika. Jag är ingen presentmänniska, tycker det är svårt att hitta på till barnen till och med, där har deras pappa bättre fantasi, men jag glömmer inte bort födelsedagar. Att skriva ett kort, köpa en blomma, skicka ett gulligt sms, fixa frukost på sängen, det tycker jag inte är för mycket begärt av mannen som påstår att han älskar dig. Inget av det kräver särskilt mycket ansträngning eller fantasi, men han kommer åtminstone ihåg att du fyller år - det är det viktigaste!

Svar på tråden Överreagerar jag?