• Äldre 13 Jun 20:27
    10511 visningar
    48 svar
    48
    10511

    26/7-2014:)

    Hej!


    Vad roligt med en tråd för 26/7! :) Jag och min man är redan gifta, men ska välsigna vårt äktenskap just det datumet! Vi hade en stor fest för vårt "riktiga" bröllop 2010, men nu ska vi bara ha familjen med! Vi har bokat kyrka och fotograf och jag har köpt slöja och bett om att få låna en av kyrkans fantastiskt söta brudkronor! Klänning och skor har jag redan. Längtar så!

  • Äldre 15 Jun 18:45
    #9

    Ja, tiden bara flyger iväg! :) Vår präst ringde för några dagar sen och frågade bla lite om ingångs- och utgångsmarsch. Till ingång ska vi ha Canon in D, men utgång har vi ingen aning än! Min storasyster vill gärna spela tvärflöjt accompanjerad av piano, gärna nån fin sommarmelodi. Har ni några bra förslag? :)

  • Äldre 16 Jun 08:46
    #11

    Åh, kul att ni också har Canon in D! Den är sååå vacker! :) Kul med en sån ovanlig utgångslåt! :) 

  • Äldre 20 Jun 13:22
    #14

    Härligt med minisemester i Tyskland! Tror jag ska försöka övertala min käre man att göra detsamma! ;)


    Igår landade min slöja i brevlådan och den är helt fantastiskt fin! Flera lager tyll och med små stenar i kanten. I love it! Har ögonen på en brudbukett också som en tjej här på BT säljer! Väntar på svar om fraktkostnad på den. Sen är nog min utstyrsel klar tror jag! En del andra grejer kvar att göra dock, hehe.

    Glad Midsommar på er! Snart är det bara en månad kvar! :D

  • Äldre 20 Jun 17:00
    #16
    Kakbakaren skrev 2014-06-20 14:58:00 följande:

    Vi gifter oss också 26.7 :) För några dagar sedan kom hindersprövningen tillbaka och på torsdag ska vi träffa vigselförrättaren. Vi har sista svarsdatum 12.7 så det tar ju ett tag innan i vet exakt vilka alla som kommer men jag stressar redan lite över bordsplaceringen. Men i det stora hela börjar väl allt bli klart, även om jag ska baka tårtorna själv så det kommer jag att vara fullt upptagen med dagarna innan. Har provbakat nu till midsommar och det blev bra :) Någon mer här som har tänkt baka sina egna tårtor?


    Vi bakade våra egna tårtor til vårt stora bröllop 2010 och det var riktigt roligt! :) Vi hade vita, sugarpaste-klädda amerikanska cheesecakes med chokladbotten! Supergoda och uppskattade av gästerna!
  • Äldre 22 Jun 18:31
    #21
    Kakbakaren skrev 2014-06-22 14:38:16 följande:
    Låter jättegott! :) Hade ni många gäster och blev det många tårtor?
    Kalejdoskop skrev 2014-06-21 10:31:52 följande:
    Jag ska också baka tårtorna själv :) detta dels för att hon vi bokat tårtan hos visade sig vara oseriös, dels för att jag bakade denna tårta på jobbet och fick kommentaren av min chef "men varför gör ni inte den här till bröllopet??" bara hoppas dom blir bra nu bara!

    Spännande, får jag fråga hurudana tårtor du ska baka och vad det är för fyllning i dem? :D Har ni många gäster så att det blir många tårtor?

    Tror det blir 4-5 tårtor som jag ska baka beroende på hur många som sist och slutligen kommer, men bakade 9 st. till min pappas bröllop för 2 år sedan så det här är ju bara hälften ;) Har också köpt en 3-våningstårtställning som jag ska sätta tårtorna på :)
    Vi hade 64 gäster och bakade 5 tårtor (envånings)! De var ganska mäktiga så det blev ca 2,5 över. ;)
  • Äldre 22 Jun 18:32
    #22
    Kakbakaren skrev 2014-06-22 16:52:03 följande:
    Låter fantastiskt gott! :D

    Bifogar en bild på hur jag hade tänkt mig våra tårtor eftersom det blir ganska råddigt att förklara. Sedan täckta med vit marsipan och vinröda rosor eller andra blommor och längst ner ett vinrött sidenband :) Vårt färgtema är vitt, vinrött och silver.
    Åh, låter så fint med vit marsipan och vinrött! Vi hade också vinrött och silver som färgtema! :)
  • Äldre 30 Jun 09:11
    #27

    Oj, bra ni nämnde det där med kantorn! Jag borde verkligen ta och ringa vår! Fick nummer och namn för nån vecka sen, men det där med att han skulle kunna ha semester tänkte jag inte alls på! Jag har bestämt mig för att sjunga Shirley Clamps "Du är allt" för min man i kyrkan (såå nervöööööös!!!!), så måste verkligen hitta åtminstone ett övningstillfälle med kantorn innan den stora dagen!

  • Äldre 30 Jun 09:12
    #28

    Hoppas det löser sig med er kantor, LIndatamminen! Håller tummarna!

  • Äldre 16 Jul 18:49
    #35

    Härligt att det verkar gå framåt för alla! Bara nån vecka kvar nu! Gaaah! Imorgon ska jag åka och prova en klänning som jag förmodligen kommer köpa. Hittade den på Blocket, en Maggie Sottero Mona Lisa. Jag är totalt KÄR i den! Det ska bli så spännande att se den på!


    Är det någon av er som ska ha brudkrona? Jag får låna en gratis av kyrkan vi ska ha välsignelsen i, men jag har ingen aning om hur man fäster den! Min syster ska fixa mitt hår och hon har inte heller fäst en krona förut. Nån som vet? :)

  • Äldre 25 Jul 09:18
    #40

    Imorgon är det ÄNTLIGEN dags! Känns helt sanslöst att datumet nästan är här! Vi gick igenom allt med prästen igår, och idag ska jag och min syster träffa kantorn för att öva syrrans flöjtspel och mitt hemliga solo. Ska sjunga "Du är allt" för min man. Är helt sjukt nervös och undrar vad jag gett mig in på, haha.

  • Äldre 25 Jul 09:21
    #41
    Kakbakaren skrev 2014-07-24 11:57:16 följande:
    eWe skrev 2014-07-24 10:23:52 följande:

    Nu hittade jag också hit, bättre sent än aldrig Oskyldig


    Vi ska också gifta oss på lördag och jag är fruktansvärt nervös. Tänker bröllop vareviga sekund jag är vaken. Förvånad


     


    Jag håller på och bakar under min vakna tid så hinner inte vara så nervös än, fast lite är jag nog förstås :D Dock blev jag mycket stressad igår då min jordgubbsmousse inte betedde sig som jag ville så får se om jag får fixat det idag så inte hela tårtan förstörs! Fattar varför "folk" avråder från att man ska baka sina egna bröllopstårtor, samma sak som hände igår har nämligen inte hänt förut trots att jag har använt samma recept otaliga gånger, gaaah! Nåväl, det löser sig säkert.

    Det kommer säkert gå bra med moussen i slutändan. Håller tummarna! Så typiskt att den börjar bråka just när det är dags för dig att baka din egen tårta!

  • Äldre 26 Jul 06:32
    #42

    Idag är det äntligen dagen B!!!!!! Lycka till alla! SoligSkrattande

  • Äldre 26 Jul 11:16
    #44
    CoG skrev 2014-07-26 10:28:56 följande:

    Önskar er en fantastisk dag!!


     


    Förra året gifte vi oss den här lördan, så imorgon är det vår första bröllopsdag,


    mys och njut hela dagen!!


     


    Tack! Skrattande

    Hoppas ni får en fantastisk första bröllopsdag imorgon! Skrattande
Svar på tråden 26/7-2014:)