Inlägg från: ThereseV |Visa alla inlägg
 • ThereseV

  Hur lång smekmånad?

  Vi kommer vara borta i ca 50 dagar, men jag tror att 1-2 veckor är mycket vanligare. 
   

 • ThereseV
  20140222 skrev 2013-10-02 00:59:12 följande:
  Wow! vart skall ni åka då? När ni blir borta så länge? *nyfiken*Tungan ute
  Kul att ni fick ledigt från jobb med. Inte alltid lätt, kan jag tänka mig.Glad
  USA, först blir det ett par veckor i Forida och sedan ska vi bila över till Kalifornien. Så det blir en kombinerad sol- & badresa (typiskt bröllopsresa hehe) med lite mer "äventyr" :) Kan säga att jag längtar helt galet mycket.. bara ett halvår kvar nu:P
  Ja, det underlättar kanske lite när det är just bröllopsresa (folk känner nog sig lite elaka om dom säger nej till det haha).. plus att mannen har det lite extra lätt iom att det är hans pappa som äger företaget han jobbar på:) 
   
 • ThereseV
  a ring on my finger skrev 2013-10-03 12:22:57 följande:
  Just nu lutar det åt att vi kör Thailand 10dagar nästa sommar direkt efter bröllopet. Jag vill gärna ha strand, lugn och goda drinkar medan sambon gärna hade tagit New York eller annan storstad. Så nu delar vi nog upp det så att det bli 5-6dagar strand på en liten ö och sedan 4-5dagar storstadsliv i Bangkok.
  När tänkte ni åka? Vädret är ju inte alltid helt optimalt på sommaren tänkte jag.
 • ThereseV
  a ring on my finger skrev 2013-10-03 14:18:50 följande:
  Vi kommer åka slutet av juli början av augusti. Det där med vädret är inte generellt. Östra kusten räknas t.ex som högsäsong på sommaren medans Phuket kan vara lite regnigare.
  Dock är det sällan man får ihållande regn i flera dagar. Det har vi endast fått en gång...under den torraste månaden
  Jo precis, östra är ju bättre då, men då är det istället ofta riktigt varmt, men det är ju skönt om man gillar det och är beredd på det:) 
  Tänkte bara kolla så att ni inte hade missat det..ofta så tänker man ju sommar=bra väder och det är ju trist om det inte blir så som man har tänkt :)
Svar på tråden Hur lång smekmånad?