Inlägg från: Anonym (ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ledsen)

    vill vara en glad och förväntansfull brud men är bara ledsen...

    det är idag ca 12 veckor kvar till vår stora dag. en dag vi planerat så länge och sett fram emot så mycket. 

    Jag har alltid varit en driftig person som nått framgångar både med mina studier och i mitt jobb. tills nu.
    jag var hotellchef på ett hotell i skärgården, ett mycket populär sådant och jag har jobbat på hög nivå inom hotellbranchen länge. Jag har en masterexamen och jag har jobbat hårt och slitit för mina framgångar. Jag har alltid varit så säker på att jag ska ha jobb och aldrig funderat på något annat. Hotell som jag nu jobbat på såldes och bytte ägare och all i personalen fick gå inkl jag. Jag tog de hela ganska okej för jag har aldrig haft svårt att hitta jobb. Men nu står jag här 8 veckor senare och inte så mycket som en intervju att gå på. Jag har sökt en miljon jobb och tom saker utanför min direkta kunskap men ingenting. Alla mina kontakter har gett mig fantastiska vitsord men ingenting har hittills hjälpt. 

    Vilket gör att jag just nu känner att mitt självförtroende blir sämre för varje dag och jag jag börjar få panik över hela situationen. Jag orkar inte ens med att svara i telefon hemma när nära och kära ringer för jag klara inte av att svara på "vad jag ska hitta på nu" en gång till. Att bröllopet närmar sig känns just nu bara jobbigt, vill inte gifta mig när jag mår såhär. Jag älskar min blivande man över allt annat men  jag vill må bra i mig själv. Inbjudningarna är redan ute, allt är bokat, mycket är redan betalt inkl smekmånad. 

    Trodde jag skulle ha en underbar höst/vinter med härlig bröllopskänlsor men istället känner jag mig värdelös och misslyckad....

    är det någon som har några tips på hur jag ska kunna njuta av min bröllopsdag utan att må dåligt över hur allt är? 

  • Svar på tråden vill vara en glad och förväntansfull brud men är bara ledsen...
  • Anonym (ledsen)

    Tack för så fina svar!

    Chicita och "Likadant"- Vilka otroligt positiva, givande och kloka ord. NI har verkligen gett mig nya tankar! Från hjärtat tack! Känns som jag kunde hitta lite nya hjulspår att gå vidare i nu!

    Verkligen Tack! 

Svar på tråden vill vara en glad och förväntansfull brud men är bara ledsen...