Inlägg från: SandraElisabet |Visa alla inlägg
  • SandraElisabet

    Hur träffades ni?

    Tessa skrev 2013-09-02 16:25:54 följande:
    Vi träffades första gången på högstadiet, hösten 2000. Han gick i parallellklassen och var barndomsvän med min bästa kompis. Eftersom jag spenderade så mycket tid hos min bästis träffade jag honom inte bara i skolan, utan även hemma hos henne. Jag föll pladask för honom redan från början, tyckte han var så himla söt. Och i åttan hade vi en liten fling då vi kysstes och höll handen i några dagar.

    Sedan flyttade jag för att gå gymnasiet på annan ort. Jag träffade fortfarande min bästis, men hon var oftare och hälsade på mig, så jag träffade inte honom alls på flera, flera år. Jag jobbade och reste runt i världen och var inte till min hemort speciellt ofta. 2009 hade jag precis avslutat ett 3-årigt destruktivt förhållande, var hemkommen från en utlandsresa och stod utan någonstans att bo, så jag inkvarterade mig hos mina föräldrar igen. I samma veva gjorde min bästis slut med sin kille och jag spenderade allt mer tid hemma hos henne. En kväll kliver min M2B in genom dörren hos henne och jag faller lika pladask igen som jag gjorde på högstadiet.

    Det tog inte länge förrän vi började dejta och efter ett halvår flyttade vi ihop. Solig Nu har vi varit ihop i drygt 4 år och förlovade i 2 år! Hjärta
    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
    Det här är sååå likt vår historia!! Glad

    Min fästman och jag är uppvuxna i samma lilla "by" söder om Göteborg. Han var bästa vän med min bästa väns bror och vi träffades väll egentligen första gången när jag var 13 och han 14. Vi gjorde oss iordning till ett disco hos våra respektive bästisar och sedan blev vi skutsade till festen. På discot dansade vi tillsammans i "grupp" och när väl sista dansen kom bjöd han upp mig till en tryckare.... 2 dagar efter det ringde han mig och bjöd mig på bio (Charlies Änglar!). Vi var tillsammans i typ 2 månader efter det.
  • SandraElisabet

    Hahahha! Skickade inlägget alldeles för snabbt! Flört

    Efter de 2 månaderna firade min fästman sin 15 årsdag och han råkar fylla år på alla hjärtans dag.
    Eftersom att han blev byxmyndig fick jag lite panik och gjorde slut med honom. På hans födelsedag.... som är alla hjärtans dag..... Obestämd Jag skäms i efterhand.

    Vi rörde oss i samma kretsar fram till gymnasiet då jag flyttade, men vi umgicks inte. Efter gymnasiet flyttade han till Australien för att plugga. Jag gjorde en jorden-runt-resa men tänkte inte på att höra av mig till honom om boende när vi var där nere.

    2010 när vi var hemma igen (med varsitt totalt kraschat förhållande i bagaget) fick vi kontakten på facebook och vi bestämde oss för att ses. Från första dejten tog det 2 veckor tills vi båda insåg att vi var fullkomligt tok-förälskade i varandra och sedan dess har det varit han och jag. Solig

    Vem hade kunnat tro att killen jag dumpade som tonåring skulle bli det bästa som hänt mig?? Drömmer

Svar på tråden Hur träffades ni?