• Tessa
  Äldre 2 Sep 16:25
  16323 visningar
  34 svar
  34
  16323

  Hur träffades ni?

  Vi träffades första gången på högstadiet, hösten 2000. Han gick i parallellklassen och var barndomsvän med min bästa kompis. Eftersom jag spenderade så mycket tid hos min bästis träffade jag honom inte bara i skolan, utan även hemma hos henne. Jag föll pladask för honom redan från början, tyckte han var så himla söt. Och i åttan hade vi en liten fling då vi kysstes och höll handen i några dagar.

  Sedan flyttade jag för att gå gymnasiet på annan ort. Jag träffade fortfarande min bästis, men hon var oftare och hälsade på mig, så jag träffade inte honom alls på flera, flera år. Jag jobbade och reste runt i världen och var inte till min hemort speciellt ofta. 2009 hade jag precis avslutat ett 3-årigt destruktivt förhållande, var hemkommen från en utlandsresa och stod utan någonstans att bo, så jag inkvarterade mig hos mina föräldrar igen. I samma veva gjorde min bästis slut med sin kille och jag spenderade allt mer tid hemma hos henne. En kväll kliver min M2B in genom dörren hos henne och jag faller lika pladask igen som jag gjorde på högstadiet.

  Det tog inte länge förrän vi började dejta och efter ett halvår flyttade vi ihop. Solig Nu har vi varit ihop i drygt 4 år och förlovade i 2 år! Hjärta


  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
Svar på tråden Hur träffades ni?