• Linnen

    Planerar bröllop sommaren 2014

    Hej! 
    Jag ska inte gifta mig förrän 2015 men jag har en liten fråga till er 2014-brudar.
    Vi har jättesvårt att hitta festlokaler i Örebro som ligger någorlunda centralt. Dom lokaler vi funderar på just nu är Lindbacka Kvarn, City och konferenscenter samt Tenngjutaregården i Wadköping. Tenngjutaregården hade varit helt perfekt men den kommer vara på gränsen till förliten :/  Var ska ni ha eran bröllopsfest? Eller känner ni till några andra bra centrala festlokaler? 

  • Linnen
    Äppelpaj skrev 2014-03-16 10:09:02 följande:

    Hur går det för alla? @Linnen, hittade ni någon bra lokal?

    Våra inbjudningar är skickade, igår beställde vi brudgummens kläder. 2 veckors leveranstid, svårt att vänta så "länge" när vi vill se på en gång hur allt blir tillsammans :P jag håller på att titta på slöjor på kinasidorna, men det är så svårt... Hur ska ni göra, ska ni ha slöja?


    Oj, har glömt att kolla här. Tack för alla tips :) 
    Letar fortfarande lokal. Vill gärna ha en där vi fixar egen catering. Men fick höra från min sambo att några som han känner hade hyrt Odd Fellows lokaler, som ligger mitt i stan, till deras bröllopsfest så det ska vi kolla upp. Hoppas bara att man inte måste känna någon som är med i ordern för att få hyra. 

    Annars ligger det mesta på is just nu. Fokuserar för fullt på att ta körkort. Är glad att jag inte ska gifta mig förrän nästa år. Vet inte hur jag skulle få ihop allt annars :P  
Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014