• Rachel87

    Planerar bröllop sommaren 2014

    Hej alla blivande brudar Örebro-trakten! Jag gifte mig i Örebro i somras så fråga gärna mig om massa tips! Har väldigt bra och prisvärda tips som jag gärna delar med mig av! Kraaam

  • Rachel87

    @äppelpaj Tack så mkt:) finns en jätte duktig tjej som heter Julia och är hårstylist vid sidan av plugget, hon gör jätte vackra uppsättningar! Make-up så kan jag rekommendera makeup store där du även får med dig smink av samma summa du sminkar dig för! Innan du bokar så har du rätt till prov sminkning och håruppsättning! Har ni fotograf? Blommor dekoration? Brudbukett, tärnbukett?

  • Rachel87

    Hej Malin:) kolla in hairbyjulia på instagram för att se olika uppsättningar! Finns flera duktiga hobbyfotografer .. Kolla in Davidcetin.se , jätte duktig! Hmm.. Finns såå mkt, bästa är om ni frågar o jag svarar haha! Boka inget förhastat utan fundera boka konsultationer och testa tex smink & hår innan ni bestämmer er;) Calligraphen är en bra sida om man vill beställa sina inbjudningar tryckta o klara, finns massa annat på sidan man kan beställa :)

  • Rachel87

    @äppelpaj, fick du mitt meddelande om blommor? Bandet var genom en släkting från annan stad! Det är inte lätt!

  • Rachel87

    Visst är dem fina:) tror ca 2000 för brud men vet ek om hon höjt nu! Vi hade bröllopsfesten i Brunnsparken . Vad blir temat? Vad har du tänkt gällande blommor? Kolla in @flowerdekorations på instagram, mina kreationer:)

  • Rachel87

    Åh jag älskar den lantliga/gammeldagsa stilen!! Tycker du ska ha ljusa toner! gammelrosa med vitt hade jag:) Ja checka in @flowerdekorations. Lägger upp allt jag gör lite vartefter.. Är nästan florist:)) pluggar vuxenutbildning i det! Så hjälper mer än gärna till!!

  • Rachel87

    Haha kände på mig det;) Den buketten var jätte fin!! Priset beror ju lite på Vilka blommor du väljer och hur stor bukett du vill ha! Jag hade spets lindat runt mina stjälkar där man håller buketten, det är så romantiskt och lite gammaldags:) du skulle nog gilla det!? Ja, jag tar självklart emot beställningar och gör buketter då kör jag hemifrån eftersom jag inte har en fysisk butik ännu (har ju lite kvar på utbildningen) Men jag kommer så fort jag är klar att jobba mycket med bröllop:)) det är så kul!

  • Rachel87

    @malin 91 säg ungefär 800-1200:- då är det en normalstor rund bukett med typ rosor och någon mer blomma. Om du vill så maila mig på rahel_a87@hotmail.com Kan visa bilder & ge dig mer tips... Är inte så aktiv här! :)

  • Rachel87

    Tjejer som florist kan jag ge er tips att ta kontakt innan och prata och kolla lite på buketter och blommor, sedan spikar ni allt ca 2-3 mån innan :) var NOGA med att förklara och visa bilder på hur och vad ni vill ha. Vill även ge er tipset att inte ta en helvit bukett då den tyvärr smälter in och försvinner lite om man har en vit brudklänning! Säger detta av egen erfarenhet. Pasteller är väldigt inne nu och runda kompakta buketter , vilket är jätte fint! Säg till om ni vill ha mer tips eller maila rahel_a87@hotmail.com ni kan även följa flowerdekorations på instagram :)

  • Rachel87

    Tjejer om någon söker en tyll slöja så har jag en till salu.. jätte elegant som är 3 m. Sydde upp den för 3000:- Känns så synd att den bara hänger där och inte kommer till någon nytta. Säljer den för 1800:-

    Maila mig på Rcblommor@outlook.com för intresse eller om ni har funderingar kring blommor till bröllopet :)

Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014