Inlägg från: Lindatamminen |Visa alla inlägg
  • Lindatamminen

    Planerar bröllop sommaren 2014

    hej hoppar med här:) jag eller vi gifter oss den 26/7 2014 på österlen..har kommit rätt långt lokalen bokad, kyrkan bokad och klänningen har jag köpt nu:) maten är nästan klar samt musiken, dekorationen oxå lite till... men har massor kvar!!           

  • Lindatamminen

    hjälp!!!! börjar få lite planerings ångest........när ska man tex boka floristen ????har bokad det mesta men vissa grejer känns för tidigt att fixa......

  • Lindatamminen

    Äppelpaj skrev 2013-11-21 17:18:23 följande:   @Lindatamminen: pratade med floristen som var på bröllopsmässan på Katrinelund nu i höstas. Han sa att 2 mån innan räcker om man inte tänkt sig nån väldigt originell blomma som måste specialbeställas...så det är nog lugnt än så länge :)åååå då kan jag nog ta det lite lungt:)

  • Lindatamminen

    har lite ångest över vad jag eller rättare sagt vi vill att det ska stå i inbjudningarna.. vill ha en egen prägel ju:)sen har jag ångest vilken frisyr jag vill ha blir galen över alla inspirationsbilder då det hela tiden kommer nya ju;)klänningen är färdig ska bara sys upp lite....bordsdekorationen är bestämd tror även att vi har bestämt oss för musik till festen....maten ska bestämmas efter alla helger... sen så bara 6 månader kvar nu ju:)          

Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014