• Gnutta

    Planerar bröllop sommaren 2014

    Hej Tjejer! Kul att se och höra fler i trakterna som planerar bröllop. Vi ska gifta oss i oktober 2014 och det bara väller upp ideér, Har alldeles nyss förlovat oss och jag gör allt för att undivka frågan "giftemål inom ett år?" jag är ute efter lite wow-feeling när inbjudningskorten kommer :) Jag är inte örebroare, några mil västerut, så jag känner inte till så mycket lokaler lr caterings som i talar om, men det finns ju så mycket mer att tla om. Har dessvärrre märkt att min omgivning inte är lika exalterade som jag  att diskutera alla idéer och detaljer som kommer upp :)

  • Gnutta

    Jag tycker ni kommit en bra bit på vägen :) Skit i hur långt alla andra har kommit, finns inget "rätt lr fel" här, sålänge man själv känner att man har koll på läget :) Nu har ju jag några månader tillgodo på er, men jag befinner mig ännu i planeringsfasen.Känner mig lite löjlig för att jag är ute i god tid, men jag är föräldraledig nu och ska börja jobba i januari. Då blir det så mycket nytt och stor omställning på både oss och barnen, så bäst att ha grovjobbet gjort. Planeringen! Fotografen Malin91, det och ringarna är väl något som är "VÄRT" att lägga pengra på. Foton är ju ver4kligen att minnas dagen och återuppleva känslorna man kommer ha. Jag vet en hobbyfotograf här från stan, med f-skattsedel, som verker skitduktig. Men då jag själv är fotogalen och vill ta maaaaassa kort jämt, så vill jag ju helst ha hela dagen dokumenterad. Det skulle gå på mellan 20-30.000:- och det kände jag väl var lite utanför min nivå. Så nu hör jag mig för, har kompisars vänner/släkt som är duktiga och som man kanske kan anställa för en dag. ja, vi får se. Vi     hämtade våra förlovningsringar häromdagen! så himla fina! jag är skitnöjd och det ska bli oehört kul att se hur giftasringen blir att se ut!! men det tar vi till våren/sommaren :) tänkte väl boka kyrka och lokal snart. För säkerthetsskull ;) malin91: Kan du inte skriva i TS allas datum? är så svårt o komma ihåg tycker jag :)            

  • Gnutta

    vafrför blir texten i samma stycke? usch så jobbigt att läsa... så skriver jag inte hmmm.

  • Gnutta

    Det enda vi fixat är floristen haha.Det är nämligen en av våra bästa vänner. Hon är grymt duktig, modern och sjukt kreativ. Är en idespruta av denna värld, dessutom kräsen. Så om jag får rekomendera er om ni är intresserade att även tänka utanför stan så tycker jag Kn opp i kga. www.facebook.com/knopparna kombinerad florist/frissa.     

  • Gnutta

    Hej tjejer!! Igår blev det liksom på riktigt, Igår klev vi ur drömmarnas land och bokade kyrkan!! Den 4 oktober 2014 kl 14:30 smäller det! Skaffade även en neräknarapp som talar om att det idag är 10 månader och 14 dagar kvar. Det har redan gått en och en halv månad. Shit va fort!! Dags att börja agera ;) Trevlig helg på er!!!

  • Gnutta

    Förresten!! Har upptäckt den enorma världen i pintrest! Om mågon av er ännu inte gjort det, så kan jag var rekomendera att kika där. Galet mycket tips och idéer som man kan använda eller göra om! Om inte annat är det ett underbart tidsfördriv!

  • Gnutta

    Äppelpaj! Jag beställde material från skapamer.se till våra save the date-kort som ligger färdiga att postas! Enkla men gjorda med kärlek, ska dock skicka inbjudningarna på tryck. Vill ha texten intryckt i pappret, så fint! Här har vi inte kommit så mycket längre, hänger mest på Pinterest och samlar inspiritation. Jag rekar mycket, smygfilmades frissa, naglar, har bestämt klänning (verkligen bestämt och är skitnöjd efter andra fina alternativ med aningen tveksamhet) gluttar skor och mängder med dekorationer :) jag älskar det där lilla extra och gillar kreativitet så jag tänker lägga massa vikt vid festen och utsmyckning. Massa gör det själv! Ska bli så kul att engagera andra också. Hade hem tre tjejer som hjälpte mig med korten, så mysigt att sitta och pyssla! Skriver nån av Er bröllopsblogg? Gott nytt år år på er förresten!

Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014