Inlägg från: AnnaRank |Visa alla inlägg
  • AnnaRank

    28 Juni 2014 ... Fler? :)

    Hej!
    Vad kul, vi ska också gifta oss 28/6. Det mesta börjar falla på plats, vi kollar bara upp vilka papper det är vi måste ha med oss (gifter oss i Reykjavik). Hur mycket går era bröllop på? Tycker det blir mer och mer utgifter hela tiden. Vår budget är sprucken sedan ett par månader tillbaka och ändå är vi inte klara än ;) 

  • AnnaRank
    Äppelpaj skrev 2014-04-03 17:34:48 följande:
    Fotografen och livebandet spräckte sina respektive poster rejält, men andra poster har blivit mindre. Sammanlagt ligger vi aningens över budget nu, men jag hoppas (och tror) att vi fixar det i slutänden. Sparandet ligger åtminstone över ursprunglig budget, så det blir nog bra ändå :D Vi kommer landa på runt 100 000 tror vi. Vad har ni räknat med ungefär?
    Det var fotografen och bandet som drog iväg här också. Först hade vi bara tänkt boka fotograf i 1,5 timme för studiobilder, men jag vill verklige ha fina bilder så vi bokade in honom hela dagen istället, från det att jag gör mig i ordning till festen är slut. Dyrt, men det är det värt tycker jag.

    Just nu har vi lagt ut 65.000 (och vi har 70 gäster) men vi är som sagt långt ifrån klara. Vi räknar också med att landa på 100.000. Helt sjukt egentligen vad pengar man lägger på en enda dag :)
Svar på tråden 28 Juni 2014 ... Fler? :)