Inlägg från: Äppelpaj |Visa alla inlägg
  • Äppelpaj

    28 Juni 2014 ... Fler? :)

    Hej! Vi gifter oss också 28/6. Kyrka, festlokal, fotograf är bokad. Hår och smink bokade jag nu förra veckan. Livebandet är i stort sett bokat. Klänningen är fixad och sambons frack, även om frackskjorta och väst mm saknas. Skor och underkjol köpte jag nu i december när jag var i Bangkok. Så nu ska vi börja fila på inbjudningskorten... Tänkte göra dem själva, men börjar nästan ångra mig... Vill ha ganska enkla kort, men det blir en hel del pysslande ändå som ska hinnas med :) När tänkte ni skicka ut era inbjudningar? Vi har funderat på att göra det under februari mångårig. Vi har inte skickat några save the date och har en del gäster som reser en bit så vi vill vara ute i god tid...men är det för tidigt tycker ni?

  • Äppelpaj

    Så bra, då skickas nog inbjudningarna ut under februari :) Linda87: jag har ärvt min klänning och fått den lite omsydd, så jag kan tyvärr inte bidra med nåt namn på inköpsställe :) tänkte jag skulle lägga upp en bild förut men det verkar inte fungera från min iPad... :/

  • Äppelpaj
    AnnaRank skrev 2014-04-03 14:24:47 följande:

    Hej!

    Vad kul, vi ska också gifta oss 28/6. Det mesta börjar falla på plats, vi kollar bara upp vilka papper det är vi måste ha med oss (gifter oss i Reykjavik). Hur mycket går era bröllop på? Tycker det blir mer och mer utgifter hela tiden. Vår budget är sprucken sedan ett par månader tillbaka och ändå är vi inte klara än ;) 


    Fotografen och livebandet spräckte sina respektive poster rejält, men andra poster har blivit mindre. Sammanlagt ligger vi aningens över budget nu, men jag hoppas (och tror) att vi fixar det i slutänden. Sparandet ligger åtminstone över ursprunglig budget, så det blir nog bra ändå :D Vi kommer landa på runt 100 000 tror vi. Vad har ni räknat med ungefär?
  • Äppelpaj
    Jennie1414 skrev 2014-04-03 15:09:07 följande:

    Vi håller oss ganska bra till budgeten :)

    Våra stora kostnader är maten & drycken :)

    Det blir sammanlagt ca 26000

    100 gäster bjudna.

    verkar som vi klarar oss på våra 40.000 som vi satt iaf :) Gör alla dekorationer å så själva.

    Just nu håller jag på med festhäftet , jätte roligt :)  

    Va har ni för budget? Och hur många gäster?              


    Åh jag har inte börjat med festhäftet...har lite ångest över det, har inte riktigt några bra idéer vad vi ska ha med. Några tips?
  • Äppelpaj

    Du får gärna maila mig med, jag behöver all inspiration som jag kan få... Det står helt stilla just nu med festprogrammet. Skickar meddelande till dig, vill inte lägga ut min mailadress helt "offentligt" :) sitter vid ipaden nu så jag kan inte lägga upp bilder, men ska försöka nästa gång jag sitter vid datorn :)

  • Äppelpaj
    Jennie1414 skrev 2014-04-07 08:05:04 följande:

    Nu har jag mailat dej Äppelpaj :)


    Tusen tack, ska kika på det ikväll! :)
  • Äppelpaj
    Jennie1414 skrev 2014-04-04 09:47:59 följande:

    Har fått äran att ärva min mormors (som gick bort i december) vigselring.  

    Vilket känns fantastiskt då jag även har min sambos mormors förlovningsring.

    Betyder jätte mycket.

    Hur gör ni i Kyrkan? SKall ni gå in tillsammans eller ha någon som "lämnar" över er?

    Jag skulle gärna vilja att min morfar gick in med mig i kyrkan.

    Hur skall ni dekorera? Va har ni för färgtema?

    Oj, detta blev en Novell :))                            


    Jättefint häfte! Kul att se hur man på ett ganska enkelt sätt kan göra nåt snyggt i word. Tack så jättemycket, nu vågar jag kanske börja fila på vårt i helgen :)

    Vi kommer gå in tillsammans. Personligen passar inte "överlämnandet" mig/oss, men jag tycker absolut att din morfar ska lämna över dig om det är det du vill. Spelar verkligen ingen roll vem som lämnar över tycker jag. Gör som du känner passar dig/er :)

    Vi har marint tema med färgerna marinblått, rött och vitt. Inbjudningarna var marinblå med tamp knutet som en råbandsknop runt. Brudtärnan kommer ha marinblå klänning. Brudbukett mm kommer vara röd, likaså mina skor. Brudnäbben kommer förmodligen ha en söt liten sjömansklänning. Jag har plockat platta snäckor i Thailand som jag ska skriva namnen på för bordsplaceringen. Sen är det ytterligare lite småsaker som ingår i temat :)

    Vad har ni för tema och hur kommer det att märkas under dagen?
Svar på tråden 28 Juni 2014 ... Fler? :)