• TheD

    Någon som ser Pretty Little Liars?!

    Jag och maken ser den. Jag smittade av mig på en klasskompis och en nära vän följer serien. Förra veckans var spännande. Jag får vänta med att se gårdagens till på fredag :( Så säg inget!!!!! Bäst att jag inte går in i träden till efter att jag har sett den ;)

  • TheD

    Några avsnitt har fått mig att sitta helt uppslukad så att jag har skrikit till när det händer något ;) Men jag vill att det ska komma till ett slut någon gång.Har du läst böckerna? Det har inte jag men tydligen så ska det inte vara samma slut... Om det är samma slut så vet jag vad som händer ;)  

  • TheD

    Tror inte du har missat något egentligen... Alli eller CeCe lär ju haft något för sig men jag vet inte varför de skulle vilja att Tobys mamma skulle dö... Någonstans där saknas det fakta.  Wren är snygg ;) men en ful räv. Melissa tror jag egentligen är på den bra sidan men är en otrolig bitch.Jag fattar inte varför tjejerna smög sig upp till huset när de hörde fotsteg. Om jag vore en av de fyra skulle jag ha tröttnat på att inte veta vem som smyger runt. Upp fort som sjutton men tyst och bara hoppa på personen. Men jag undrar vad CeCe är ute efter. Hämnd?  

  • TheD

    Jag tror man skulle kunna sitta och diskutera fram och tillbaka och inte komma fram till något haha. Ge mig ett slut!!!!!!!! När jag och en kompis var ute och gick svängde fyra tjejer in framför oss. Vi båda stannade till och sa PLL! För det var verkligen de fyra tjejerna. Hårfärgerna och deras klädstil. Lite creepy.

  • TheD

    Aaaaahhh! Såg avsnittet nyss. Jag och maken höll andan. Jätteläskigt men ett otroligt bra avsnitt. Inte för att man egentligen får klara svar, snarare väcker fler frågor.

  • TheD

    Jag önskar at jag hade kunnat trycka på nästa avsnitt för jag vill verkligen veta vad som händer. Varför är det just dessa fyra tjejer som står i centrum?...Det kanske inte är så enkelt somman tror.Jag drömde att jag var med tjejerna i något hus och CeCe var där och skulle göra något och på en sekund drog Aria upp eett gevär för då ingick hon i A-team och vi andra skulle få limm på munnen som skulle sättas ihop med en axel. det var mindre kul, obehagligt och läskigt.Den här nya killen som hjälper Hanna's mamma skulle jag vilja veta mer om.     

  • TheD

    Jag kan inte släppa avsnittet...funderar på se den igen men nu är jag ensam hemma och då blir det kusligt. En sak som jag fortfarande undrar är hur Alli hamnade i jorden....omhon nu gjorde det som tant häxa sa. Den kvinnan skrämmer mig. Den lilla nästan svart/vita byn får mig att rysa.

  • TheD

    Jag såg ett klipp på youtube där någon har ansträngt sig... jag såg videon "aria is a theory" och det fanns saker som jag inte alls har tänkt på!

  • TheD

    På ett sätt skulle det vara lite roligt om det är hon men samtidigt vill jag att de fyra tjejerna ska vara oskyldiga. Ser faktiskt från början nu, är på andra avsnittet. Känns som det var igår jag såg det här men jag hade glömt bort att Emily hade en pojkvän.

  • TheD

    A - Alison T - Toby E - Ezra A - Aria M - MonaLäste att i Halloween-avsnittet ska vi äntligen få svar på frågan om fröken Ali är vid liv eller inte. Jag funderar på om serien har med hennes tvilling Courtney eller inte. Det jag tänkte på när jag såg serien från början: När Ali kommer tillbaka och skrämmer tjejerna i  ladan så har hon ett halsband på sig. Det halsbandet syns inte på filmen med Ian... Eller så var jag blind.  

  • TheD

    Ja i böckerna är hon med och många undrar nog om det kommer bli som i böckerna men det är sällan serier blir detsamma som böckerna... Halloweenavsnittet som kommer enligt den sidan jag letade fram mig till. Men vem vet? Blir väl twist gånger hundra.

  • TheD

    Jag lääängtar. Men vad konstigt jag skrev :) Tror det skulle stå att i Halloweenavsnittet ska man få reda på om Ali lever eller inte. Sen om det stämmer kommer det ett avsnitt direkt efter.

Svar på tråden Någon som ser Pretty Little Liars?!