Inlägg från: Malin91 |Visa alla inlägg
  • Malin91

    Rosacea??

    Hej!
    Jag har rosacea (lite från och till dyker det upp), jag är 22 år idag men fick det när jag var kanske 16år.. Mitt dyker upp under näsan för det mesta.. För mig har alltid den receptfria salvan på apoteket funkat, har testat lite olika och alla har funkat i princip lika bra för min del. Hade en salva på recept i början men märkte ingen direkt skillnad på den och de receptfria. För mig har det hållit sig borta några månader nu, men sen kan den blomma upp igen. Men då kör jag bara på salva, och fortsätter köra salva rätt länge efter att det "försvunnit", för att vara på den säkra sidan.. Sen glömmer jag bort salva ett tag och då dyker det upp igen (kan iofs dröja månader mellan varje gång). Men hur som helst, det jag tänkte säga är att det inte behöver förstöra någonting, visst hade jag hellre varit utan det, men med salva tyglar man det rätt bra:)

    Hoppas det löser sig till det bästa för dig, och att det kanske till och  med inte är rosacea :)

    / Malin 

  • Malin91
    filibustern skrev 2013-11-03 08:38:53 följande:
    hur mycket rosacea har du? alltså, syns det jätte väl eller? själv har jag lite under ögonen, på kinderna, och lite på hakan, men det sns inte JÄTTEmycket just nu i alla fall. 
    Jag har mest under näsan, och ja, när jag väl har det så syns det väl. Kan även få lite under ögonen men inte alls lika mycket som vid näsan.. 
Svar på tråden Rosacea??