Inlägg från: jenniferochaugust |Visa alla inlägg
  • jenniferochaugust

    Måste tappa vikt, kommer inte i brudklänningen

    Det bästa är faktiskt pulverdiet för ett snabbt och icke hållbart resultat. Det är enkelt eftersom du vet EXAKT hur många påsar du får äta per dag. När man lagar mat själv är det lätt att ta lite för mycket olja osv.

    Jag drack Modifast (finns på Apoteket) i 2 veckor och förlorade 4 kilo. Vet ej hur många cm, men det lär ju ha varit en hel del. Det är dock väldigt påfrestande, men funkar!

  • jenniferochaugust
    Anonym skrev 2013-08-20 10:16:33 följande:
    Tack för alla era svar!
    Ska köpa mig nutrilett eller liknande redan idag och sätta igång. Ska byta ut alla måltider, 10 min på crosstrainern innan jobbet, 30 min promenad under lunchen och sedan 60 min pw efter jobbet!

    Tänkte att jag testar klänningen på söndag och passar den inte får jag springa till varenda sömmerska i stan och fråga om de har tid att lägga på ytterliggare en "lapp" så att man kan lägga lapparna omlott innan klänningen snöras. Visst, det blir inte i samma tyg, men bättre att det är något vitt tyg än att huden glipar fram. 

    Detta går nog säkert vägen på ett eller annat sätt!
    Ett tips är också att bara köpa shakes från samma märke, dv blanda ej! De olika märkena innehåller lite olika mängd kalorier. Tänk även på att inte köpa färdigblandade shakes, de innehåller väsentligt mycket mer kalorier än pulverpåsar.

    Lycka till!
  • jenniferochaugust
    MiaMiniMe skrev 2013-08-20 15:01:10 följande:
    Om det är ett snabb alternativ du söker så kan jag rekomendera Modifast. Har hjälpt mig att tappa vikt. Om du äter bara modifast dessa elva dagar bör du komma i din klänning. Dieten är dessutom godare än nutrilett eller naturdiet. Du kan dricka deras shakes utan att klökas och de har choklad eller vaniljpuddingar som är helt ok!
    Ja! Puddingarna är faktiskt goda på riktigt! Det  känns som att man faktiskt äter då...
    När jag körde Modifast så drack/åt jag 4 påsar per dag vilket är deras rekommendation. Jag drack även lite grönsaksbuljong (utan tillsatt socker) på kvällarna eftersom andedräkten var pyton.
  • jenniferochaugust
    Anonym skrev 2013-08-21 12:08:02 följande:
    Jenniferochaugust - har du bara i vanlig grönsaksbuljongtärning i vatten och kokar upp det?
    Precis! Men tänk på att grönsaksbuljong kan innehålla socker - läs och jämför mellan olika märken. Har för mig att kung markattas är ok. Jag tog en vanlig buljongtärning (eller bara en halv) och kokade upp med lite vatten och sedan drack jag ur kopp :) Supergott och salt! Precis vad som behövdes för att bli av med aceton andedräkten. Men eftersom den innehåller socker är det bästa att inte dricka mer än en gång per dag eller så,,,

    Eftersom man blir svag och yr rekommenderar jag dig dock att äta vanlig mat dagen innan bröllopet och under bröllopet. Men även där kan du göra val och skippa snabba kolhydrater och fett såklart :)

    Lycka till!
    Och rapportera om hur det går!
Svar på tråden Måste tappa vikt, kommer inte i brudklänningen