Inlägg från: missanger |Visa alla inlägg
  • missanger

    2 augusti 2014

    Hej alla. Ännu en 2 Augusti-brud här!
    Helt sjukt hur snabbt tiden gått den senaste månaden, endast 3 veckor kvar nu! <3

    Nästan allt faller allt på plats nu! Vi har kläder fixade -  Jag gifter mig i 50tals pärlemodröm handsydd av min fästmans mormor med guldskor, spetsjacka och vintageslöja, och stilren kostym från tiger till min fästman. Min bukett en yvig, stor och modern handbunden, tärnbuketter och corsager är beställda, alla 8 tärnor och marskalker har ordnat kläder, bordsplaceringen är också klar.

    Alla trycksaker (vigselprogram, festprogram och placeringskort) gjorde jag själv i indesign - dom ska bara printas på fint papper och sättas ihop. Vi har tänkt ut dekorationer, all alkohol är inköpt och vi har stämt av allt med catering. MEN det som kvarstår är efterrätt/tårta, vi har tänkt oss en buffet med massa gott som vi ordnar med själva samt inköp av all alkoholfri dryck!

    Min vigselring är också beställd, vi "fyndade" en otroligt vacker helalliansring på kaplans i stockholm - hett tips till alla som letar!! Och förlovningsringarna är inne för puts.

    Jag har gått från att vara hur lugn som helst till ett nervöst vrak senaste veckan - aldrig hade jag kunnat ana att bröllopsplanering är så stressigt!

    Ibland önskar man att man vore rik - men med en tight budget tackar vi gudarna för pinterest och fyndiga diy idéer. Hur många av er har pinnat för inspiration?

    Ni som gifter er i kyrkan, har ni några tips på psalmer - vi har valt "på bröllopsdagen ber vi" men letar febrilt efter en till!

    Tack för all inspiration! Nu håller vi tummarna för vädret i vårt avlånga land!!

    Här är några bilder på mina egendesignade trycksaker, dom ska tryckas på ett rustikt gräddvitt papper med textur. Kvistarna är enbär, vilket vi båda älskar.

  • missanger

    Lajna:

    Jag tyckte verkligen om psalm 289, tack så mycket för tipset!!
    Jag sover också superdåligt nu, och vill framför allt inte gå och lägga mig om kvällarna - oavsett hur sent det blir! Det finns så mycket att göra helatiden, varje minut känns dyrbar:)

    Hur gör ni, planerar ni och ordnar allt själva?

    Vi har inte heller träffat prästen pga. hans semester, förhoppningsvis blir det av denna vecka. Kantorn är också ledig, oh well! haha.

Svar på tråden 2 augusti 2014