• ROJD

    2 augusti 2014

    Hej, här e en till som är ny. :) Vi skall oxå gifta oss den 2a augusti och jag längtar så!


    Min "gubbe" friade på nyårsnatten framför raketerna och då var ju skumpan redan i handen. Hehe.


    Vi har bokat lokal, musik till kvällen, sångare (till vigseln), bröllopsplats, kock. Maten får han av oss. Vi ska ha viltbuffé.. Fördelen med att gifta sig med en jägare!  


    Brudklänning, ,tärnklänning, skor till oss båda + swarowski kristaller som skall limmas på mina ;), allt blingbling till bruden (hår+smycken), de flesta dekorationerna till borden (förutom blommorna) och allt till inbjudningskorten är köpt och väntar på stora dagen. Jag gör egna inbjudningskort med ett tjockare papper med ett spetspapper som dekoration. Sen knyter man ett guldsnöre runt. Jättefint. :) O ja, fixat ett eget monogram som kommer i form av en stämpel snart hoppas jag. Monogramet kommer vara på allt, även tårtan. (Som oxå är beställd kom jag på..)


    Vi skall ha lite rustic gone romantic nature som tema.. Oj vad trams det lät haha. Men dukar med spets ovanpå och sen juteväv som en tunn löpare längs med långborden. Mässingsljusstakar/kandelabrar i alla olika storlekar o höjder blandat med små värmeljus i glas. Vinröda rosor o brudslöja i små buketter i vas och murgröna längs hela bordet. Dekoren utöver det kommer vara hjorthorn som skall "byggas" ihop till små skulpturer av min väldigt duktiga värdinna. :D  Placeringskorten kommer vara hjorthornsknappar som man bränt in namnet på.  Sedan ett litet hål i kanten så man kan knyta ett spetsband o fästa den i glaset.


    Färgtemat är vitt, vinrött, guld och naturfärgat.  Vi kommer gifta oss i en glänta i en gammal gammal ekskog som finns där vi bor och ska åka hästovagn till festen.


    Inbjudningarna kommer att skickas ut i slutet på februari, har skickat savethedate på FB redan, och jag vill ha osa till en månad innan.


    Jag tycker att vårt bröllop verkligen kommer att vara vi. :)

Svar på tråden 2 augusti 2014