Inlägg från: Lajna |Visa alla inlägg
  • Lajna

    2 augusti 2014

    Vi gifter oss också detta datum :) Vigsel på Drottningholms slottskapell sen festen på Winterviken. Vi bor i London så det är lite krångligt med att ordna allt på distans men min MoH är fantastisk och hjälper en massa.. Vi har bokat allt och klänning är köpt, skor, blommor, make-up och hår är bokat ( har tur som har florist/make-up/stylist vänner :) Men nu så fort det nya året börjat har jag plötsligt blivit superstressad! Känns som vi ligger efter med massor helt plötsligt!! Måste beställa bridesmaids klänningar till mina 5 bridesmaids, kiltar och regalia till M2B, paigboy samt bestman, gå igenom menyerna, välja tårta, boka dj, bestämma dekor till lokalen, är det ngn som har erfarenhet av rentevent btw? Det är dem som ska dekorera på Winterviken och de är lite luddiga.. Winterviken rekomenderade dem så man hoppas ju att de är ok... Hjääälp!! Måste ordna bil med. Och fick just reda på att vår präst fått förhinder!! Nu när jag ser detta blir jag ännu mer stressad!! Haha..

  • Lajna

    Nu har vi fått tag i och bokat präst och organist :) Inbjudningarna håller min m2b på att ordna det sista på, jag tycker de är perfekt men min "groomzilla" är så petig.. Bara att hoppas att inte för många planerat semester.. När skickar ninut inbjudningarna och vad har ni satt för rsvp datum?

  • Lajna

    Men vad skönt att höra, vi kommer skicka dem till print i veckam sen blir det skriva adresser så man får kramp.. Osa har vi nu bestämt till sista mars

  • Lajna

    Helt galet vad fort tiden gar!!
    Trodde jag var en lugn brud men senaste veckorna har jag sovit superdaligt och haft hemska drommar.. Alla fragar vad jag ar stressed over men det ar inget speciellt, antar att det ar allman wedding stress.. haha..
    Skont ar iaf att nagra kilon forsvinner ;)

    En sak jag ar stressed over ar att vi inte haft mkt kontakt med prasten, han ar pa semester och vi kommer nog enbart hinna ses 1 gang och det blir veckan innan!! iiih!!
    Vi kommer till Sverige mandagen innan och himlar vad mkt som ska hinnas med da..
    Tur ar att vi har folk som hjalper till nu pa plats, inhyrda samt vanner.

    Min m2b ar superpetig med musik och har lagt veto pa de latar jag vill ha som 1a dans, men har inte kommit pa ngn sjalv sa det far vi se hur det blir..

    Sen blir det intressant nar vi flyger over med alla vaskor samt en stoooor klanning, den kommer jag ta som handluggage I business sa det borde funka men iaf.. lite nervigt..
    Hur kanner ni andra 2 aug brudar, nervosa an?

  • Lajna

    missanger:

    Vi kommer ha 2 psalmer I kyrkan, men har inte valt an, vi har dessa som forslag

    psalm 411
    psalm 289
    psalm 84
    psalm 751

  • Lajna

    Missanger:
    Vi planerar fast det at svart nar man inte ar I samma land! haha.. Vi har mkt hjalp nu sista veckorna av min maid of honour ( I sverige) och var toastmadame ( som aker till sverige pa onsdag )
    Sen har vi en eventfirma som dekorerar pa dagen.
    Men vi koper mkt saker har I London och tar med over, sa det blir mkt packning!

    Har just fatt mail fran prasten och vi ska ses den 29..

    Sa nara nuuuuuuu!!!!
    :)

Svar på tråden 2 augusti 2014