Inlägg från: Mawlinbry |Visa alla inlägg
  • Mawlinbry

    2 augusti 2014

    Här passar jag in! :D Vi har bokat Hammarö kyrka(ligger utanför Karlstad) den 2/8 2014 kl 16.00. :)

    Just nu håller vi på och ska försöka hitta en bra lokal, vilket jag har märkt är hyfsat svårt här omkring. Men det är bara att hålla tummarna! :)

    Vart är du ifrån pnufs? :)


    2/8 -2014
  • Mawlinbry
    kärleken skrev 2013-09-09 08:09:35 följande:

    En fråga till er!


     


    VI satt igår och funderade på datumet. Och eftersom ni alla valt detta datum så kan jag fråga er! Min pappa sa att vi kanske skulle ha bröllopet senare, eller iaf 9 augusti. Det skulle passa bättre med folk som har semester osv. Han menade att 2 augusti kan bli mitt i eller på annat sätt sämre. Vi förstod hans synpunkt och vill så så klart att så många som möjligt ska kunna komma och inte känna att det är besvärligt. Hur har ni tänkt?


     


    Jag har inte vart på något bröllop på sommaren och har inte tänkt på det. Ni som har det: Hur har det funkat i tid? Passade något bättre eller sämre? Vi har inget annat att anpassa oss efter, som att lokal eller kyrka eller nått bara är ledigt den 2 augusti, utan kan ändra om vi vill...


    Vad tror ni?


    Vi har valt det datumet eftersom det är våran årsdagg, sen tror jag inte att det gör någon skillnad att bara skjuta på det en vecka, de flesta är ju ändå ledig på helgerna? :)
    Det skulle ju isf vara om man har bröllopet på en vardag att man får tänka lite extra på datumet och skicka iväg save the date i god tid osv. Men jag tror inte att det kommer vara något problem. :)

    ---

    För övrigt fixade jag fotograf igår! :D 3k ska han ha ca för porträtt innan kyrkan, bilder i kyrkan och sedan efter och då lär jag få många bilder digitalt. Om jag sedan ska framkalla så behöver jag bara köpa bläcket till skrivaren så gör han det gratis. :D Det är skönt att ha kontakter. ;D
    2/8 -2014
  • Mawlinbry

    Hur kommer ni göra med inbjudan?  Skickar ni save the dates? Vilka tider tänker ni? Är velig som fasen om detta.. xD


    2/8 -2014
  • Mawlinbry

    Dags för oss att vakna till liv nu kanske? :D

    Ska nog kila iväg nästa vecka och kolla kostym åt gubben i huset, och förstås smygtitta klänning till mig själv. Är lite otålig och vill att nästa vecka börjar... igår :D

    Ska även börja fila på inbjudningarna nu. :) Blir nog att jag skickar dem i mitten av april med sista datum i slutet av maj.


    2/8 -2014
  • Mawlinbry

    Jag har tänkt att skicka i slutet av mars/ början av april med osa runt sista maj. Vill inte ha för lång svarstid så att det glöms bort. :)


    2/8 -2014
Svar på tråden 2 augusti 2014