• Alyllyra

    Porträttbilderna innan eller efter vigseln?

    Vi tog de flesta bilderna innan, men även några efter.
    Vi åkte iväg från lokalen ganska långt för att fotas på en plats som var speciell för oss, och det hade inte funkat att göra det efter vigseln. Dessutom var ljuset bäst före vigseln.

    Det var helt fantastiskt att umgås med min (då) blivande make helt själv en stund. Hela förmiddagen gick ju åt till att förbereda oss på varsitt håll så när vi väl hann träffas var det jätteskönt att det bara var han och jag i några timmar. Visst, fotografen var där, men vi hann ändå prata en massa och ge varandra lugn och trygghet och det kändes som att vi fick den stunden helt själva. Så när vi väl gick in i vigsellokalen så gjorde vi det i fullständig samstämmighet. För oss var det helt rätt.

    Vi tog även några bilder efter vigseln, dels enskilda porträtt och dels några bilder tillsammans. Och så några med våra familjer :)
    Vi har inte fått se några än, men min ogenomtänkta idé om att dela ut lavendelblommor till alla som ville ha något att kasta på oss har nog resulterat i att det har hamnat lavendel på en hel del knepiga ställen på de bilderna (innanför spetsen på klänningen, i håret, min blivande hade några i öronen och jag hittade till och med några i BH:n!) så jag är spänd på resultatet Tungan ute

  • Alyllyra

    Jo, självklart tog vi på oss vigselringarna till fotograferingen innan vigseln! De är ju fantastiskt mycket snyggare än våra förlovningsringar

Svar på tråden Porträttbilderna innan eller efter vigseln?