Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Porträttbilderna innan eller efter vigseln?

    20140222 skrev 2013-09-10 19:25:12 följande:
    Varför?
    Då blir det ju ingen överraskning för brudgum då han skall se sin brud skrida in i kyrkan längs altargången.Hjärta

    För mig är det helt otänktbart att fotas innan med ring osv.
    Då man inte är gift. Tungan ute
    Det måste vara trevligare att fotas då man är vigd och har ring.
    Och så får ju inte brudgum se sin brud innan vigsel.Glad
    Jag håller med dig

    Jag vill inte sätta på min ring innan det är på riktigt (förutom under provning givetvis) och jag vill att vi ska vara avslappnade när bilderna tas och det har jag svårt att tro att vi är timmarna innan vigseln

    Dessutom vill jag inte behöva oroa mig över att klänningen ska bli smutsig under fotograferingen om det är innan ceremonin.

    Hår och smink litar jag stenhårt på att det sitter precis lika bra precis efter vigseln som innan....annars har jag betalt för ett ritkigt taskigt jobb.

    Sen beror ju allt på vad som blir praktiskt bäst. Vi kommer ha vigsel och fest på olika ställen som gästerna behöver ta sig mellan. Och när de kommer fram till festlokalen finns där drinkar och enkelt till tugg samt musik i någon form, ev trubadur.
    Jag tycker det är skönt att gästerna får mingla lite och snacka runt innan det är dags att sitta vid bords ett gäng timmar.
    Dessutom kommer vi ha fotografering av alla gäster hade vi tänk så de lär nog ha att göra den stunden vi fotograferas.
  • a ring on my finger
    Chicita skrev 2013-09-12 17:38:40 följande:
    Hehe... jag kan nog säga att jag var mer stressad efter vigseln än före Flört

    Innan var det ju liksom bara vi som måste passa en tid (måste vara klara till en viss tid liksom). Men efter så var vi ju tvungna att skynda oss tillbaka, kolla av att toastmastern visste vilka som var vilka (serveringspersonal, kock mm) och hade koll på läget. Vi skulle kolla att inte brudparet efter oss - deras gäster rättare sagt - hade stökat till i lokalen eftersom dom helt sonika hade traskat in där och väntat och bläddrat i våra festprogram osv.
    Och om vi då dessutom skulle ha fotat så hade vi som sagt haft folk som hängde över axeln på oss och kollade / fotade dom också + att vi visste att alla stod och väntade på oss. Och det om något tycker jag är stressande (hatar att låta folk vänta på mig, är hellre 15 min tidig än en halv minut sen Tungan ute )

    Röda ögon och svullen näsa efter eventuella tårar och snytande (borttorkad underlagskräm/puder) tror jag nog att de flesta makeupartister reserverar sig emot också Flört 
    Ja som sagt så beror det ju på vad som blir bäst praktiskt.
    Eftersom vi kommer ha vigsel och fest på två helt olika platser (olika städer t.o.m) så ska gästerna ändå ta sig dit och komma till ro.
    Vi har mycket sociala vänner som mer eller mindre alla känner varandra så vi behöver inte vara där och "underhålla". Och sen kommer vi som sagt ha trubadur (eller liknande) och förfriskningar så jag räknar iskallt med att de kommer ha hur trevlig som helst och inte bara stå uttråkade och vänta på att vi ska dyka upp.
    Har själv varit på sådanna bröllop och det har aldrig varit några problem eller tråkigt.

    Vilken tur att jag aldrig gråter vid sådanna tillfällen Flört
    Men hellre avslappnade bilder med lite sämre smink (sånt där går oftast att fixa i photoshop om det inte är fullständig katastrof) än nervösa bilder med perfekt smink.

    Jag förstår hur man tänker när man vill ta bilderna före ceremonin men jag köper inte det FörvånadSkrattande
Svar på tråden Porträttbilderna innan eller efter vigseln?