• Disa

    1 dagkvar innan bröllopet och

    1. Ert bröllop - er bordsplacering. Visst vett & etikett men ibland är det viktigare att tänka in vilka som passar var. Vad är viktigast - att gästerna sitter på rätt sätt enligt någon tradition som någon långt bak i tiden kommit på eller att de sitter på "fel sätt" men det blir en trevlig middag som ni troligtvis lagt ut en hel del pengar på.
    Säg åt din pappa att är han så noga med bordsplaceringen så kan han väl ordna en egen fest där alla får sitta i rätt ordning.

    2. När de frågar om de får komma på bröllopet ändå svarar ni bara nej. Ni har redan gett en förklaring och den ska räcka. Ingen kommer ju dyka upp utan att man sagt att dom får komma. Så stå på er och säg, nej tyvärr. Denna gången går det inte.

    3. Fokusera på vad som är viktigast att fixa först. Gör en slags checklista för det som är viktigast och följ den till punkt och pricka. När du sen ser hur mycket du har hunnit bocka av då infinner sig säkert lite lugn. 
    Finns det någon du skulle kunna ta hjälp av? Brudtärna/marsalk? Föräldrar? Vänner? 

    4. Försök göra det tille en rolig grej när ni dukar och dekorerar. Beställ lite pizza (om ni inte är på en restaurang vill säga) sätt på lite musik som ni gillar och kolla om inte några kan hjälpa er att dekorera. Försök att göra det till en liten "förfest" inför bröllopet. Klart det säkert är stressigt, men försök att hitta de små studerna då du kan andas ut och aknske till och med få dig ett litet skratt. 

    Det som du beskriver verkar ju inte direkt vara något som din blivande har orsakat, så även om du är stressad och ledsen på folk runt om så ser han ju också framemot bröllopet. Hur skulle du känna om det var tvärtom och han sa att ni skulle ställa in det? 
    Nu säger jag inte att du har det, men då kan det ju istället uppfattas som att du har fått kalla fötter och har dekorationerna som en "täckmantel".

Svar på tråden 1 dagkvar innan bröllopet och